Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδριαΟλοκληρώθηκε το συνέδριο Sports Tourism & Sustainable Destinations στη Μύκονο
Αθλητικός τουρισμός

Ολοκληρώθηκε το συνέδριο Sports Tourism & Sustainable Destinations στη Μύκονο

  • Mykonos 1
    Από αριστερά: Αντώνης Σρόιτερ, Anchorman Alpha TV, Κωνσταντίνος Κουκάς, Δήμαρχος Μυκόνου - Γιώργος Βήλος, Εκτελεστικός Διευθυντής Εμπορικής & Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Fraport Greece - Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Διευθύνων Σύμβουλος, Goldair Handling - Αλέξανδρος Μιχαλόπουλος, Key Accounts Project Management, SKY Express και Πέτρος Στάθης, Πρόεδρος, Monterock International
  • Από αριστερά: Αντώνης Σρόιτερ, Anchorman Alpha TV, Κωνσταντίνος Κουκάς, Δήμαρχος Μυκόνου - Γιώργος Βήλος, Εκτελεστικός Διευθυντής Εμπορικής & Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Fraport Greece - Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Διευθύνων Σύμβουλος, Goldair Handling - Αλέξανδρος Μιχαλόπουλος, Key Accounts Project Management, SKY Express και Πέτρος Στάθης, Πρόεδρος, Monterock International

Κορυφαίοι ομιλητές από τον τουριστικό κλάδο της Μυκόνου συζήτησαν για το αθλητικό τουρισμό και τις προοπτικές της εμπειρικής πλευράς και ευεξίας Τουρισμού.

Με μεγάλο ενδιαφέρον και σημαντικούς ομιλητές πραγματοποιήθηκε το συνέδριο Sports Tourism & Sustainable Destinations, στην Μύκονο που αφορά στον αθλητικό τουρισμό στο πλαίσιο του δεύτερου Mykonos Running Festival.

Το «παρών» στο συνέδριο έδωσαν σημαντικοί παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας της Μυκόνου όπως ο κ. Πέτρος Στάθης, πρόεδρος της Monterock International, ο κ. Γιώργος Βήλος, γενικός διευθυντής ανάπτυξης Fraport Greece, ο κ. Δημήτρης Παπαμιχαήλ, CEO της Goldair Handling, ο κ. Αλέξανδρος Μιχαλόπουλος, Key Accounts Project Management της SKY Express.Όλοι συμφώνησαν για την ανθεκτικότητα που δείχνει η Μύκονος και τις προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης κυρίως προς τον δρόμο του Τουρισμού εμπειριών και ευεξίας.

Στη συζήτηση την οποία συντόνισε ο δημοσιογράφος, κ. Αντώης Σρόιτερ, συμμετείχε και ο δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς ο οποίος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις προοπτικές του αθλητικού τουρισμού για την περεταίρω επιμήκυνση της σεζόν.

Το συνέδριο συνεχίστηκε με ειδική θεματική για τον αθλητικό τουρισμό παρουσία αθλητών και στελεχών της βιομηχανίας του αθλητισμού όπως ο κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος, αντιπρόεδρος της Stoiximan, ο κ. Γιάννης Λάσκαρης, συν-ιδρυτής της Progame S.A και ο κ. Βασίλης Μπλέσιος, CMO της Lever ΑΕ.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024