Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΣτο Golf Prive Glyfada, το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting τον Φεβρουάριο του 2024
Συνέδρια

Στο Golf Prive Glyfada, το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting τον Φεβρουάριο του 2024

  • synedrio yachting

Για αυτούς που δεν μπορούν να βρίσκονται στην Αθήνα, υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης του συνεδρίου virtually κάνοντας την εγγραφή τους μέσω του site.

Έναν σημαντικό κατάλογο 65 διακεκριμένων ομιλητών έχουν εξασφαλίσει οι οργανώτριες εταιρείες, Trinity Events και Boats Advisor Hub & Events, για το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting – εκδήλωση κλειδί για τον κλάδο του yachting. Πόλος έλξης για επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις εξελίξεις, τις τάσεις, τις προοπτικές, αλλά και να συζητήσουν τους προβληματισμούς τους. Μία δυναμική ευκαιρία σημαντικών επαφών για να αναπτυχθούν συνεργασίες για την περαιτέρω συσπείρωση του Yachting.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου που θα υλοποιηθεί τον Φεβρουάριο 2024 στις αίθουσες του Golf Prive Γλυφάδας εκτείνεται σε 11 θεματικές ενότητες και καλύπτει όλες τις πτυχές της δραστηριότητας του Yachting. Φέτος περιλαμβάνονται και νέες ενότητες,  όπως το Marketing στο Yachting και τα δημιουργικά προγράμματα διακοπών εμπειρίας σε συνδυασμό με τους διάφορους θαλάσσιους και παράκτιους προορισμούς.

synedrio yachting logo

Όπως και στα προηγούμενα συνέδρια, συνεχίζονται οι συμμετοχές επαγγελματιών και ιδιωτών από όλο το εύρος των ναυτικών δραστηριοτήτων και του θαλάσσιου τουρισμού, και ιδιαίτερα του κλάδου των επαγγελματικών και των ιδιωτικών σκαφών και εταιρείες υπηρεσιών υποστήριξης.

Η διοργάνωση συνεχίζει την ιστορία των δύο προηγούμενων επίσης επιτυχημένων συνεδρίων και φέτος έχει και νέα καινοτόμα χαρακτηριστικά.  Μεταξύ αυτών η ειδική έκδοση FREE PRESS εφημερίδας, η οποία θα διανεμηθεί στο Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών (στις 9 και 10 Δεκεμβρίου 2023), σε όλες τις μαρίνες της Αττικής και σε επιλεγμένα σημεία.

Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Συνεδρίου, οι διοργανωτές αποφάσισαν να προσφέρουν μέρος των εσόδων στην Ένωση Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων (Ε.Γ.Ν.Υ.Α.).

O Διαγωνισμός Σχεδίου με θέμα “Design Your own Yacht” συνεχίζεται και απευθύνεται σε σπουδαστές και νέους σχεδιαστές σκαφών. Οι συμμετέχοντες καλούνται να σχεδιάσουν ένα ταχύπλοο σκάφος με οικολογικές προδιαγραφές και να προβληθούν στο διευρυμένο κοινό του Συνεδρίου.

Το συνέδριο πάλι βρίσκεται υπό τις αιγίδες του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής,  του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και επαγγελματικών φορέων του κλάδου, ενώ το  έχουν στηρίξει πολλοί χορηγοί.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

30/11/2023
29/11/2023
28/11/2023
27/11/2023
24/11/2023
23/11/2023