Τελευταία νέα

Νέο συνέδριο από τον Ηλιότοπο

Στα Χανιά επεκτείνεται η δραστηριότητα της εταιρίας διοργάνωσης συνεδρίων «Ηλιότοπος» με τη διοργάνωση του 2ου Διεθνούς Συνεδρίου με θέμα «Μαγνητικές, Ηλεκτρομαγνητικές Μέθοδοι στη Σεισμολογία και Ηφαιστειολογία», στις 22-24 Σεπτεμβρίου 1999. […]

Στα Χανιά επεκτείνεται η δραστηριότητα της εταιρίας διοργάνωσης συνεδρίων «Ηλιότοπος<.>» με τη διοργάνωση του 2ου Διεθνούς Συνεδρίου με θέμα «Μαγνητικές, Ηλεκτρομαγνητικές Μέθοδοι στη Σεισμολογία και Ηφαιστειολογία», στις 22-24 Σεπτεμβρίου 1999.
Το συνέδριο θα παρακολουθήσουν επιστήμονες του γεωηλεκτρομαγνητισμού, της σεισμολογίας και της ηφαιστειολογίας. Αναμένεται να αποτελέσει ένα σημαντικό διεθνές επιστημονικό βήμα για τις γεωηλεκτρομαγνητικές εφαρμογές καθώς τα τελευταία χρόνια έχουν αποκτήσει νέα δυναμική και πρωτοφανή σημασία οι ηλεκτρομαγνητικές μέθοδοι που ανιχνεύουν πρόδρομα φαινόμενα που θα μπορούσαν να επιτρέψουν την πρόγνωση σεισμικών δράσεων και ηφαιστειακών εκρήξεων.
Επειδή για πρώτη φορά θα υπάρξει ειδική συνεδρία με θέμα τις «Τηλεμετρικές τεχνολογίες στη συλλογή γεωηλεκτρομαγνητικών δεδομένων» αναμένεται ότι το συνέδριο θα προσελκύσει επιστήμονες και στελέχη επιχειρήσεων με εξειδίκευση στις εφαρμογές της πληροφορικής στη διαχείριση γεωπεριβαλλοντικών μετρήσεων και της τεχνολογίας συστημάτων μέτρησης και τηλεμετάδοσης γεωφυσικών δεδομένων.
Το συνέδριο διοργανώνεται από το τμήμα Ηλεκτρονικής (παράρτημα Χανίων) του ΤΕΙ Κρήτης και υλοποιείται από την εταιρία διοργάνωσης συνεδρίων «Ηλιότοπος».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024
15/02/2024