Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνεδριακοί ΧώροιΔεύτερο συγκρότημα γραφείων στην Αθήνα από την Regus

Δεύτερο συγκρότημα γραφείων στην Αθήνα από την Regus

H Regus, εταιρία διαχείρισης συγκροτημάτων γραφείων που δραστηριοποιείται σε όλη την Ευρώπη, ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα, με τα εγκαίνια των νέων της εγκαταστάσεων στην Αθήνα που θα στεγάζονται […]

H Regus<.>, εταιρία διαχείρισης συγκροτημάτων γραφείων που δραστηριοποιείται σε όλη την Ευρώπη, ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα<...>, με τα εγκαίνια των νέων της εγκαταστάσεων στην Αθήνα που θα στεγάζονται στο πολυτελές κτίριο στην λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας 60.

Τον Νοέμβριο του 1998 ξεκίνησαν οι εργασίες της Regus στην Αθήνα με έδρα το Business Center της Λεωφόρου Κηφισίας. Το συγκρότημα διαθέτει 38 σουίτες γραφείων και 3 αίθουσες συνεδριάσεων με έκταση 1390τμ.

Το δεύτερο Business Center της Regus ξεκίνησε την λειτουργία του στις 22 Ιουνίου του 2000 στο νεοκλασικό κτίριο της Βασιλίσσης Σοφίας με έκταση χώρο 3009τμ. Διαθέτει 63 σουίτες γραφείων και 3 αίθουσες συνεδριάσεων και μπορεί να φιλοξενήσει 181 άτομα.

Όλα τα business center περιλαμβάνουν πλήρως και πολυτελώς επιπλωμένους και εξοπλισμένους χώρους υποδοχής, αίθουσες συσκέψεων με υπερσύγχρονο τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό, οπτικοακουστικά μέσα, υπολογιστές και σύνδεση με το Internet, καθώς και την απαραίτητη υποδομή για τηλεδιασκέψεις (videoconferencing). Τηρούνται αυστηρά οι προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Κοινότητας για την Υγεία και την Ασφάλεια των εργαζομένων, πράγμα που εξασφαλίζει ένα άνετο και εργονομικό εργασιακά περιβάλλον. Μεγάλη σημασία δίνεται επίσης, στην ασφάλεια των κτιρίων.

Η διευθύντρια της Regus στην Ελλάδα κ. Ελένη Κώη, επεσήμανε μεταξύ άλλων: "Ο Mark Dixon μετέφερε στην Ευρώπη την έννοια του business center -που χρησιμοποιείται ευρέως στις ΗΠΑ-, ώστε οι εταιρίες που ήθελαν να αποκτήσουν άμεση πρόσβαση σε νέες αγορές να μπορούν να το κάνουν αποφεύγοντας την χρονοβόρα και πολυδάπανη διαδικασία της ανεύρεσης, επισκευών και προσαρμογής στις ανάγκες της επιχείρησης των κτιριακών εγκαταστάσεων και εξοπλισμού, στελεχών τεχνικής και γραμματειακής υποστήριξης, και λοιπών παροχών καθαρισμού, κλιματισμού, ηλεκτρικού, 24ωρου φύλαξης κλπ."

Με τον τρόπο αυτό, το νέου τύπου εργασιακό περιβάλλον που δημιουργεί η Regus, σύμφωνα με την κ. Κώη, δίνει τη δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο να μειώσει το κόστος εγκατάστασης σε νέες αγορές ακόμα και κατά 66%, αφού χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες της Regus εξασφαλίζει παρουσία σε μια xώρα ή πόλη, δίxως όμως να επωμιστεί το κόστος που συνεπάγεται η λειτουργία πλήρως εξοπλισμένων γραφείων.

Ο οικονομικός διευθυντής Βορείου και Νοτίου Ευρώπης, Βορείου Αφρικής και Αραβικών Χωρών, κος Brian Horn αναφερόμενος στις προοπτικές και τα σχέδια της εταιρίας τόνισε ότι:

"Η Regus δημιουργήθηκε από τον Mark Dixon το 1989 με σκοπό και στόχο να γίνει ο μεγαλύτερος παροχέας Business Centres σε παγκόσμιο επίπεδο. Η εταιρία μας διαθέτει 302 συγκροτήματα σε 47 χώρες με παρουσία σε όλες τις Ηπείρους και έχει σκοπό να προχωρήσει σε δημιουργία ακόμη περισσότερων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τα οικονομικά αποτελέσματα έχουν μεγαλώσει αντιστοίχως με τον αριθμό των Business Centers.

  • Ο κύκλος εργασιών τα τελευταία 5 έτη έχει αυξηθεί κατά 80%.
  • Ο κύκλος εργασιών για το 1999 ήταν 200 εκατομμύρια στερλίνες.
  • Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου της διαρκούς ανάπτυξης η εταιρία μας παρουσίασε προβλεπόμενες ζημίες.
  • Στις 31 Δεκεμβρίου 1999 έκλεισε με ζημία 48.1 εκατομμύρια στερλίνες.

Η υποδομή της εταιρίας και οι ζημίες έχουν μειωθεί σημαντικά αφού η επένδυση άρχισε να αποδίδει έσοδα. Κάτι το οποίο είναι εμφανές στα αποτελέσματα του 1ου εξαμήνου του 2000 που έκλεισε με ζημίες 4,2 εκατομμύρια στερλίνες, σε σχέση με τα 19,8 εκατομμύρια της ιδίας περιόδου του 1999.

Η Αθήνα ως μία από τις σημαντικότερες πόλεις της Μεσογείου είναι βασική θέση ύπαρξης της εταιρίας μας.

Το προσωπικό της Regus στην Ελλάδα, αυτή τη στιγμή αποτελείται από 14 άτομα ενώ παγκοσμίως στην εταιρεία απασχολούνται 2300 άτομα. Επιπρόσθετα τα Business Centers μας δημιουργούν θέσεις εργασίας σε τομείς όπως ο καθαρισμός, η φύλαξη, η συντήρηση, οι μεταφορές, οι τηλεπικοινωνίες κλπ.

Η Αθήνα παραμένει το κεντρικό σημείο αναφοράς και ενδιαφέροντος για την συνέχιση των δραστηριοτήτων της Regus στη χώρα και σε συνάρτηση με τον πληθυσμό που ανέρχεται σε πάνω από 4 εκατομμύρια κατοίκους πιστεύουμε ότι η αγορά μπορεί να 'φιλοξενήσει' 10 Business Centers. Επέκταση σχεδιάζεται και εκτός της πρωτεύουσας με στόχο τα μεγάλα αστικά κέντρα.

Η Regus θέτει στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου ανά πάσα στιγμή πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα γραφεία για επαγγελματική χρήση σε 47 χώρες του κόσμου, με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους, Δίνει δε άμεσες λύσεις για: Πλήρως οργανωμένους χώρους γραφείων από 10m2 έως 1.200m2
Για προσωρινή ή μόνιμη χρήση
Χώρους γραφείων για ένα ή περισσότερα άτομα
Χώρους συνεδριάσεων
Γραμματειακή υποστήριξη

Η λειτουργία της βασίζεται στο σύνθημα: 'Μπορείτε να νοικιάσετε γραφεία για μια ημέρα, μια εβδομάδα, ένα χρόνο ή όσο τα χρειάζεστε, όσο εύκολα θα κλείνατε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου ήνάζατε αυτοκίνητο'."

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024