Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & Ξενοδοχείων“Γρυπαετός”: Νέα έκθεση στεγάζει τις δημιουργίες της βυζαντινής και όχι μόνο εποχής

“Γρυπαετός”: Νέα έκθεση στεγάζει τις δημιουργίες της βυζαντινής και όχι μόνο εποχής

Σε νέα έκθεση θα στεγάζεται από τις 29 Μαρτίου η εταιρεία Γρυπαετός επί της οδού Ηλιουπόλεως 34-36 (πολύ κοντά στη διασταύρωση με τη Φιλολάου) και καλεί όλους τους ξενοδόχους στα […]

Σε νέα έκθεση θα στεγάζεται από τις 29 Μαρτίου η εταιρεία Γρυπαετός επί της οδού<…> Ηλιουπόλεως 34-36 (πολύ κοντά στη διασταύρωση με τη Φιλολάου) και καλεί όλους τους ξενοδόχους στα εγκαίνια της την ίδια μέρα και ώρα 20:00 μ.μ.

Η εταιρεία δημιουργήθηκε το 1996 με τη φιλοδοξία να αναστήσει λησμονημένους θησαυρούς της βυζαντινής εποχής στην αρχή, και κατόπιν, κυρίως, των αρχών του αιώνα μας σε στυλ Art deco και bell epoque. Στο χώρο της νέας έκθεσης βρίσκονται πολυέλαιοι, όπως και φωτιστικά επιδαπέδια και επιτραπέζια από σφυρήλατο σίδερο και φυσητό γυαλί.

Επίσης, η εταιρία δουλεύει και με το ξύλο έχοντας ως στόχο τη δημιουργία ολοκληρωμένων προτάσεων για ένα χώρο όπου το σφυρήλατο σίδερο, το ξύλο και το φυσητό γυαλί συνδυάζονται αρμόνικα. Όλα τα σχέδια των ξύλινων επίπλων είναι αντιγραφές παραδοσιακών κομματιών από μασίφ δρύ και έλατο ζωγραφισμένα στο χέρι.

Ο “Γρυπαετός” μπορεί να δημιουργήσει ένα περίτεχνα σφυρηλατημένο κρεβάτι, ένα λεπτεπίλεπτο βαζάκι από φυσητό γυαλί σε στυλ Murano, μια εκπληκτική χαρακτή λάμπα σε στυλ Galle καθώς επίσης και ένα ξύλινο έπιπλο και όλα αυτά σε καταπληκτικές τιμές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024