Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileINFO-QUEST: Ολοκληρωμένες λύσεις & εφαρμογές για την τουριστική αγορά στην Philoxenia 2001

INFO-QUEST: Ολοκληρωμένες λύσεις & εφαρμογές για την τουριστική αγορά στην Philoxenia 2001

Οι ολοκληρωμένες λύσεις & οι εφαρμογές που διαθέτει ο Όμιλος εταιριών Info-Quest στην τουριστική αγορά, θα βρεθούν στο επίκεντρο της 17ης διοργάνωσης της διεθνούς έκθεσης τουρισμού Philoxenia. Κατά τη διάρκεια […]

Οι ολοκληρωμένες λύσεις & οι εφαρμογές που διαθέτει ο Όμιλος εταιριών Info-Quest<.> στην τουριστική αγορά, θα βρεθούν<...> στο επίκεντρο της 17ης διοργάνωσης της διεθνούς έκθεσης τουρισμού Philoxenia.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, το εξειδικευμένο τμήμα "Quest Hospitality", που αναπτύσσεται στο πλαίσιο της Επιχειρηματικής Μονάδος Ολοκληρωμένων Λύσεων & Εφαρμογών της Info-Quest, θα παρουσιάσει ένα πλήρες φάσμα προηγμένων εφαρμογών, ολοκληρωμένων λύσεων & υπηρεσιών, που καλύπτουν σφαιρικά τις ανάγκες των σύγχρονων Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Συγκεκριμένα, θα παρουσιαστούν: Η ολοκληρωμένη εφαρμογή "Abacus", που απευθύνεται στις μεσαίου και μεγάλου μεγέθους Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις, καλύπτοντας τις ανάγκες Front Office, Back Office & Point of Sale. Η εφαρμογή, έχει αναπτυχθεί εξ΄ ολοκλήρου από τη θυγατρική εταιρία της Info-Quest, Decision.
Η ολοκληρωμένη εφαρμογή Αbacus P.O.S., για την παρακολούθηση των Σημείων Πώλησης, Εστιατορίων, Μπάρ, αλλά και Ξενοδοχείων. Η εφαρμογή αξιοποιεί επίσης τα εξειδικευμένα ταμειακά συστήματα εστιατορίου Omron RS8600 και τον φορολογικό εκτυπωτή Star Fiscal SP300.
Η λύση ασύρματης δικτύωσης "Wireless Hotel",που μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στα σημεία πώλησης για ηλεκτρονική παραγγελιοληψία, όσο και γενικότερα στους απομακρυσμένους χώρους της επιχείρησης. Η λύση παρουσιάζεται σε συνεργασία με τις Hewlett Packard τους υπολογιστές παλάμης Visor και την Cisco Systems.
Η εφαρμογή Abacus Telephone Linkage, που αφορά στην επικοινωνία του συστήματος Abacus Front Office με το τηλεφωνικό κέντρο του Ξενοδοχείου.
Το τηλεφωνικό κέντρο Ericsson MD110. To Ericsson MD110, ειδικά σχεδιασμένο για ξενοδοχεία, εκθεσιακούς, συνεδριακούς χώρους και κρουαζιερόπλοια.
Η ολοκληρωμένη πρόταση για Audio & Video Conference, που στηρίζεται στα προϊόντα της Polyspan.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024