Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ Mideast Travel Worldwide θριάμβευσε στα World Travel Awards 2023
Βραβεία

Η Mideast Travel Worldwide θριάμβευσε στα World Travel Awards 2023

Η Mideast Travel Worldwide κέρδισε δύο σημαντικά βραβεία στα 30α World Travel Awards 2023, ως κορυφαία εταιρεία διαχείρισης προορισμού στην Ευρώπη και κορυφαία εταιρεία διαχείρισης ταξιδίων στην Ελλάδα. Αυτή η διάκριση έρχεται κατά την επέτειο των 40 ετών λειτουργίας της εταιρείας, υπογραμμίζοντας την αφοσίωσή της στην ποιότητα και την ανάπτυξη του τουρισμού.

Η Mideast Travel Worldwide, θριάμβευσε στα 30α World Travel Awards, αποσπώντας δύο σημαντικά βραβεία. Η εκδήλωση, η οποία θεωρείται από πολλούς ως το αποκορύφωμα της ταξιδιωτικής αριστείας, πραγματοποιήθηκε στο μαγευτικό Μπατούμι της Γεωργίας στις 29 Σεπτεμβρίου του 2023.

Πιο συγκεκριμένα η Mideast Travel Worldwide διακρίθηκε ως:

  • Europe’s Leading Destination Management Company 2023
  • Greece’s Leading Travel Management Company 2023

Τα World Travel Awards αποτελούν μια από τις σημαντικότερες διακρίσεις στον ταξιδιωτικό και τουριστικό κλάδο αποδεικνύοντας την ακλόνητη δέσμευση της Mideast Travel Worldwide για  εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες, αλλά και ανεβάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, για να κατακτηθούν νέες κορυφές και στόχοι.

Η συγκεκριμένη μάλιστα βράβευση έχει ξεχωριστή σημασία καθώς συμπίπτει με τον εορτασμό των 40 χρόνων λειτουργίας της εταιρείας, η οποία ξεκίνησε ως μια οικογενειακή επιχείρηση και έχει πλέον εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας.

Όλη η ομάδα της εταιρείας αισθάνεται μεγάλη τιμή για τα σημαντικά αυτά βραβεία, αλλά και υποχρέωση να συνεχίσει να προσφέρει απαράμιλλες ταξιδιωτικές εμπειρίες και υπηρεσίες στους πελάτες της.

Η κ. Κατερίνα Μούσμπε, διευθύνουσα σύμβουλος της Mideast Travel, παρέλαβε το βραβείο και δήλωσε: «Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για τα δύο αυτά βραβεία τα οποία αποτελούν το αποτέλεσμα σκληρής ομαδικής δουλειάς και εξαιρετικής συνεργασίας με γνώμονα τον σεβασμό και το ήθος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στην ομάδα της Mideast Travel που χωρίς αυτούς δεν θα βρισκόμασταν σήμερα εδώ, αλλά και σε όλους όσους μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια, δίνοντάς μας το κίνητρο να γινόμαστε καλύτεροι.»

Η Mideast Travel προσβλέπει σε ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον, αξιοποιώντας την κληρονομιά που έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια στον κλάδο των ταξιδιών και του τουρισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024