Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΝέος διευθυντής στη Variety Cruises με στόχο την παγκόσμια ανάπτυξη
Κρουαζιέρες

Νέος διευθυντής στη Variety Cruises με στόχο την παγκόσμια ανάπτυξη

Η Variety Cruises ανακοινώνει τον διορισμό του Νίκου Στασινόπουλου ως Διευθυντή Παγκόσμιας Ανάπτυξης. Ο Νίκος φέρνει πλούσια εμπειρία και στρατηγική στοχοθέτηση για την αναβάθμιση της παγκόσμιας παρουσίας της εταιρείας και την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας της μάρκας Variety Cruises.

Η Variety Cruises ανακοινώνει τον διορισμό του κ. Νίκου Στασινόπουλου ως νέου Διευθυντή Παγκόσμιας Ανάπτυξης της εταιρείας.

Με πάνω από 12 χρόνια δυναμικής εμπειρίας στη λειτουργία επιχειρήσεων σε διάφορους τομείς, ο Νίκος Στασινόπουλος φέρνει μια πλούσια γνώση και μια πνευματική διάθεση με επιχειρηματικό ρίσκο στον νέο του ρόλο. Η επαγγελματική του πορεία περιλαμβάνει συνεργασίες με μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ), μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και πολυεθνικές εταιρείες, όπου έχει επανειλημμένα επιδείξει την ικανότητά του να πραγματοποιεί εμπορικούς, μάρκετινγκ και πωλητικούς στόχους.

Η εμπειρογνωμοσύνη του Νίκου επεκτείνεται στο σχεδιασμό και τον συντονισμό στρατηγικών επιχειρηματικών έργων, στη διαχείριση της πρόσληψης και της ανάθεσης καθηκόντων, και στην επίτευξη των στόχων των επενδυτικών οντοτήτων ή ομάδων. Είναι αφοσιωμένος στο να ενδυναμώνει νέους επιχειρηματίες και ΜΜΕ για να υιοθετήσουν την ποικιλομορφία, να αναπτύξουν κερδοφόρα portofolio, να εξερευνήσουν νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες και να αξιοποιήσουν κορυφαίες τεχνολογικές λύσεις για την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης.

Ως ο νεοδιορισμένος Διεθνής Διευθυντής Παγκόσμιας Ανάπτυξης της Variety Cruises, ο Νίκος Στασινόπουλος στοχεύει στο να αναβαθμίσει την παγκόσμια παρουσία της εταιρείας. Η κύρια αποστολή του είναι να καθιερώσει την Variety Cruises ως τον κορυφαίο παγκόσμιο προμηθευτή εμπειριών κρουαζιέρας 7 ημερών. Η στρατηγική εστίαση του Νίκου θα επικεντρωθεί στη διεύρυνση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, ιδιαίτερα στις περιοχές της Βόρειας Ευρώπης, της Ασίας-Ειρηνικού (APAC) και της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής (EMEA).

Η γενικότερη στόχευση του Νίκου Στασινόπουλου είναι να ενισχύσει την αναγνωρισιμότητα της Variety Cruises σε παγκόσμια κλίμακα. Είναι αποφασισμένος να αυξήσει την ευαισθητοποίηση για τη μάρκα, να δημιουργήσει ισχυρές επιχειρηματικές συνεργασίες B2B, να βελτιώσει την κερδοφορία σε όλα τα προϊόντα και να εξερευνήσει νέες αγορές για μελλοντικά έργα.

Σχολιάζοντας την απόφασή του να ενταχθεί στην Variety Cruises, ο Νίκος Στασινόπουλος δήλωσε: “Εισερχόμαστε σε μια μετα-πανδημία εποχή όπου η βιομηχανία των κρουαζιέρων είναι έτοιμη για ανεξήγητη ανάπτυξη. Η Variety Cruises, με την πλούσια ιστορία της που χρονολογείται από το 1949, προσφέρει μια μοναδική και ασυναγώνιστη εμπειρία στους επισκέπτες της. Υιοθετώ θερμά το μοναδικό σύνολο αξιών και την πλούσια πολιτιστική ουσία που η εταιρεία εκπροσωπεί και πιστεύω ακράδαντα ότι δεν υπάρχει κανένας άλλος ανταγωνιστής στο κλάδο των κρουαζιέρων που μπορεί να ανταγωνιστεί τις εξαιρετικές εμπειρίες που προσφέρουμε στα ταξίδια μας. Η δέσμευσή μας στην καθιερωμένη ηθική και στη δημιουργία πραγματικά εξαιρετικών κρουαζιέρων είναι αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε και να αποτελούμε μια μοναδική δύναμη στον κλάδο”.

Η Variety Cruises καλωσορίζει τον Νίκο Στασινόπουλο στην αφοσιωμένη ομάδα της και αναμένει με ανυπομονησία το θετικό αποτέλεσμα που θα φέρει η ηγεσία του στην εταιρεία. Με το στρατηγικό του όραμα και την ακλόνητη αφοσίωση στην επιτυχία, η Variety Cruises είναι έτοιμη να ξεκινήσει μια νέα εποχή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024