Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsTo Amathus κυκλοφορεί ξεχωριστή μπροσούρα για Ελλάδα

To Amathus κυκλοφορεί ξεχωριστή μπροσούρα για Ελλάδα

Ο εξειδικευμένος για Κύπρο και Ελλάδα τουριστικός οργανισμός της Αγγλίας Amathus για πρώτη φορά φέτος κυκλοφόρησε ξεχωριστή μπροσούρα για την Ελλάδα και τα νησιά της που ονομάζει “Greece & Greek […]

Ο εξειδικευμένος για Κύπρο και Ελλάδα τουριστικός οργανισμός της Αγγλίας Amathus<.> για πρώτη φορά φέτος κυκλοφόρησε ξεχωριστή μπροσούρα για<...> την Ελλάδα και τα νησιά της που ονομάζει “Greece & Greek Isles”.
Ο Amathus εξειδικεύεται στη Κύπρο και την Ελλάδα κυκλοφορώντας μια ξεχωριστή μπροσούρα για την Κύπρο και μια άλλη μπροσούρα όπου παρουσιαζόταν η Ελλάδα μαζί με την Κύπρο.
Στη φετινή κοινή μπροσούρα για το καλοκαίρι του 2000 παρουσιάζονται η Κέρκυρα, η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Ρόδος, η Κρήτη, η Χαλκιδική, και η Ερέτρια.
Στην ξεχωριστή μπροσούρα για την Κύπρο παρουσιάζονται πολλοί προορισμοί με μεγάλη ποικιλία ξενοδοχείων.
Η ξεχωριστή μπροσούρα για την Ελλάδα και τα νησιά, η οποία κυκλοφόρησε μετά από τις άλλες δύο, παρουσιάζει ξενοδοχεία τριών, τεσσάρων, και πέντε αστέρων, κρουαζιέρες στα νησιά, και διακοπές κοντά στην φύση. Οι νέοι προορισμοί είναι η Ζάκυνθος, η Κως, η Σκιάθος, η Σκόπελος, η Αλόννησος, η Κεφαλονιά, η Σύμη, και η Κάρπαθος.
Επίσης, δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες να κάνουν κρουαζιέρα με τα Star Clippers και να ταξιδέψουν από νησί σε νησί.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024