Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίFedHATTA: Συνάντηση με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Μεταφορών Ι. Ξιφαρά για ζητήματα του κλάδου των ταξιδιωτικών γραφείων
Τουριστικά γραφεία

FedHATTA: Συνάντηση με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Μεταφορών Ι. Ξιφαρά για ζητήματα του κλάδου των ταξιδιωτικών γραφείων

FEDHATTA

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε το ισχύον πλαίσιο που αφορά τα τουριστικά λεωφορεία και τα mini van, αναφορικά με τον προσδιορισμό του ρόλου τους στην τουριστική αγορά.

Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα Μεταφορών του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών κ. Ιωάννη Ξιφαρά πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, με επίκεντρο την ενημέρωση του κ. Ξιφαρά για ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο των ελληνικών τουριστικών γραφείων και άπτονται της αρμοδιότητας του υπουργείου.

Την Ομοσπονδία εκπροσώπησαν ο πρόεδρος κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης, κ. Στράτος Μαγκουσάκης και ο ταμίας του Συνδέσμου, κ. Γιάννης Κουγιουμιτζάκης.

Ο κ. Ξιφαράς υποσχέθηκε να μελετήσει περαιτέρω τα θέματα που περιλάμβανε η ατζέντα της συζήτησης, ώστε να δρομολογηθεί η επίλυσή τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/02/2024
28/02/2024
27/02/2024
26/02/2024
23/02/2024
22/02/2024