Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ Airfasttickets πιστοποιείται με ISO 9001:2008
OTAs

Η Airfasttickets πιστοποιείται με ISO 9001:2008

Στο πλαίσιο των διεθνών δραστηριοτήτων της, η εταιρεία ήδη έχει σχεδιάσει τις επόμενες κινήσεις της που περιλαμβάνουν διείσδυση σε νέες αγορές, ενδυνάμωση του στελεχιακού της δυναμικού και επένδυση σε νέες πρωτοποριακές τεχνολογίες.

Την πιστοποίηση ISO 9001:2008 έλαβε πρόσφατα η Airfasttickets, επισφραγίζοντας τη δέσμευσή της στην παροχή ποιοτικών ταξιδιωτικών υπηρεσιών. Φορέας πιστοποίησης είναι η Bureau Veritas, που εγγυάται την αξιοπιστία και την ποιότητα ενός ταξιδιού οργανωμένου από την Airfasttickets.gr.

“Πρόκειται για μια σημαντική κατάκτηση της εταιρίας, δεδομένου ότι αναγνωρίζει την προσοχή που δίνει η Airfasttickets στην εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη της, τον οποίο αντιμετωπίζουμε με τη φροντίδα ενός προσωπικού ταξιδιωτικού πράκτορα”, επεσήμανε ο κ. Νίκος Κοκλώνης, πρόεδρος και ιδρυτής της Airfasttickets.

Υπενθυμίζεται ότι η Airfasttickets είναι μία από τις ραγδαία αναπτυσσόμενες εταιρείες του τουριστικού κλάδου, η οποία έχει αποκτήσει ήδη σημαντική παρουσία σε αγορές του εξωτερικού.
 
Στο πλαίσιο των διεθνών δραστηριοτήτων της, η εταιρεία ήδη έχει σχεδιάσει τις επόμενες κινήσεις της που περιλαμβάνουν διείσδυση σε νέες αγορές, ενδυνάμωση του στελεχιακού της δυναμικού με έμπειρα στελέχη της τουριστικής αγοράς και επένδυση σε νέες πρωτοποριακές τεχνολογίες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024