Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ MidEast γίνεται 30 χρονών και το γιορτάζει με διαγωνισμούς στα Social Media
Τουριστικά γραφεία

Η MidEast γίνεται 30 χρονών και το γιορτάζει με διαγωνισμούς στα Social Media

Η MidEast κλείνει 30 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας και το γιορτάζει μοιράζοντας δώρα μέσω των σελίδων της στα Social Media.

Η MidEast κλείνει 30 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας και το γιορτάζει μοιράζοντας δώρα με κάθε ευκαιρία, μέσω εκδηλώσεων, διαγωνισμών και κληρώσεων.

Μέσα στα πλαίσια των εορτασμών, η εταιρία θα χαρίζει κάθε μήνα μέσω των σελίδων της στα Social Media (Facebook, Twitter) μοναδικά δώρα – δώδεκα διαγωνισμοί, δώδεκα δώρα, δώδεκα υπερτυχεροί.

Η σειρά των διαγωνισμών ξεκινά με δώρο μια διαμονή στο πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων Santa Marina Arachova Resort & Spa στην Αράχωβα. Ο νικητής του διαγωνισμού μαζί με ένα άτομο της επιλογής του θα κερδίσει μια διαμονή για δύο νύχτες/τρεις ημέρες σε Junior Suite με πρωινό.

Η κα Κατερίνα Μούσμπε, ιδιοκτήτρια της MidEast δήλωσε: “Στα 30 χρόνια της πορείας μας η αγάπη και η εμπιστοσύνη που έχουμε εισπράξει από τον κόσμο καθώς και η συνεχής υποστήριξη των συνεργατών μας είναι τέτοια που δεν θα μπορούσαμε να την ανταποδώσουμε με ένα απλό ευχαριστώ. Έτσι με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη των διαγωνισμών μας στα Social Media και επιφυλασσόμεθα για πολλές ακόμα εκπλήξεις κατά τη διάρκεια του έτους”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024