Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΝέα… πράσινα καταστήματα από το Travel Plan
Πρωτοβουλία του Travel Plan στον τομέα της περιβαλλοντολογικής επιχειρηματικότητας

Νέα… πράσινα καταστήματα από το Travel Plan

Με αφορμή 30 χρόνια εμπειρίας και κατάρτισης στον χώρο του τουρισμού, το Travel Plan εγκαινιάζει τρία νέα “πράσινα” καταστήματα, που έρχονται να προστεθούν στο δίκτυο του. Τα 3 νέα “πράσινα” […]

Με αφορμή 30 χρόνια εμπειρίας και κατάρτισης στον χώρο του τουρισμού, το Travel Plan εγκαινιάζει τρία νέα “πράσινα” καταστήματα, που έρχονται να<...> προστεθούν στο δίκτυο του.

Τα 3 νέα “πράσινα” καταστήματα αποτελούν πρωτοβουλία του Travel Plan στον τομέα της περιβαλλοντολογικής επιχειρηματικότητας και εντάσσονται στις υπάρχουσες δράσεις της εταιρείας, η οποία συνεχίζει στην εφαρμογή, αλλά και την ανάπτυξη “πράσινων” τεχνολογιών σε υπηρεσίες πληροφορικής και επικοινωνιών, με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και την αποδοτικότερη διαχείριση των ενεργειακών πόρων. Τα “πράσινα” καταστήματα, τα οποία προστίθενται στο δίκτυο της εταιρείας και εγκαινιάζονται αυτό τον μήνα είναι τα ακόλουθα:
– Κολωνάκι, Σκουφά 24
– Πειραιά, Γρ. Λαμπράκη 126
– Περιστέρι, Παν. Τσαλδάρη 95 & Θεμιστοκλέους.

Οι ταξιδιωτικές υπηρεσίες που προσφέρουν είναι: άμεση έκδοση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, ταξίδια αναψυχής, επιχειρηματικά ταξίδια, διοργάνωση συνεδρίων και εκδηλώσεων, οργανωμένα και μεμονωμένα πακέτα σε Ελλάδα και εξωτερικό, εξωτικοί προορισμοί, κρουαζιέρες στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, κρατήσεις ξενοδοχείων, λίστα γάμου και γαμήλια ταξίδια και αθλητικά events..

To Travel Plan, είναι μέλος των Ελληνικών και Διεθνών Οργανισμών: ΙΑΤΑ, ASTA, HATTA, SETE, HAPCO, EFAPCO και διαθέτει πλήρη, ύγχρονο ηλεκτρονικό εξοπλισμό, συνδεδεμένο με διεθνή δίκτυα κράτησης πολλαπλών υπηρεσιών. Παράλληλα, είναι πιστοποιημένο με ΙSO 9001: 2008 από τον οργανισμό LloydΆs Register Quality Assurance.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024