Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣυνεργασία της MTC Group με τον TURSAB
Τουριστικά γραφεία

Συνεργασία της MTC Group με τον TURSAB

TURSAB

Σχεδιάζεται να οργανωθούν ταξίδια εξοικείωσης των ταξιδιωτικών πρακτόρων της Τουρκίας στην Ελλάδα.

Σε καταρχήν συμφωνία συνεργασίας για την προβολή ελληνικών περιοχών στην τουριστική αγορά της Τουρκίας προχώρησε η MTC Group με τον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων – TURSAB της γείτονος. Μετά από σχετική αλληλογραφία, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη του επικεφαλής της εταιρείας Συμβούλων Τουρισμού κ. Νότη Μαρτάκη με την Aysila Sildir, Corporate Affairs Manager, κατά την οποία διατυπώθηκε η κοινή βούληση για σύσφιγξη των τουριστικών σχέσεων μεταξύ των δύο πλευρών.

Συγκεκριμένα, προτάθηκε από τουρκικής πλευράς – και είναι υπό διερεύνηση – η οργάνωση εκ μέρους του TURSAB παρουσίασης στα τέλη Φεβρουαρίου στην Κωνσταντινούπολη περιοχών με τις οποίες συνεργάζεται η εταιρεία συμβούλων με ταυτόχρονη διεξαγωγή και μεμονωμένων συναντήσεων μεταξύ των παρευρισκομένων από τις δύο πλευρές.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της MTC Group αναλήφθηκε στο πλαίσιο του θετικού κλίματος που προδιαγράφεται εν όψει της σημερινής επίσκεψης της πολυμελούς τουρκικής αποστολής υπό τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα. Και, όπως τονίστηκε στη σχετική ανακοίνωση, εντάσσεται στο σχεδιασμό που, κατά παράδοση, κάνει η εταιρεία συμβούλων λαμβάνοντας υπόψη τις γεωπολιτικές ευκαιρίες, πέρα από τις οικονομικές συνθήκες που μπορούν να ενισχύσουν την τουριστική ροή προς την Ελλάδα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024