Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΔημιουργία τουριστικού οργανισμού προβολής της Ζακύνθου
Προβολή προορισμού

Δημιουργία τουριστικού οργανισμού προβολής της Ζακύνθου

Στον υπό ίδρυση τουριστικό οργανισμό προβολής της Ζακύνθου θα συμμετέχουν ο Δήμος Ζακύνθου, οι κοινωνικοί εταίροι, όπως ξενοδόχοι, ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων και μπαρ και άλλοι φορείς.

Σε πρόσφατη συνεδρίαση της Τουριστικής Επιτροπής στο Λαγανά Ζακύνθου, έγινε παρουσίαση του επιχειρησιακού στρατηγικού προσχεδίου για τον τουρισμό και την εξέλιξη αυτού στο νησί. Ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της επιτροπής, κ. Παναγιώτης Κολύρης, παρουσίασε το σχέδιο marketing Ρlan στους εκπροσώπους των εμπλεκόμενων φορέων, οι οποίοι και το αποδέχθηκαν, κυρίως σε ό,τι αφορά στη δημιουργία οργανισμού, ο οποίος θα προβάλλει τη Ζάκυνθο. Σε αυτόν θα συμμετέχουν, ο δήμος, οι κοινωνικοί εταίροι, όπως ξενοδόχοι, ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων και μπαρ και άλλοι φορείς. Ο οργανισμός θα έχει δικό του προϋπολογισμό, ο οποίος θα προέρχεται, από τις συμμετοχές των εμπλεκόμενων φορέων και θα έχει συγκεκριμένες δράσεις.

Με συνέντευξή του στην ΕΡΑ, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Πλάνου και πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων του πρώην δήμου Αρκαδίων, κ. Θοδωρής Κολποδίνος, επισήμανε ότι για πρώτη φορά στη Ζάκυνθο, παρουσιάστηκε ένα επίκαιρο, ουσιώδες και με στόχο, στρατηγικό προσχέδιο για τον τουρισμό, χωρίς  δαπάνη χρημάτων και με την προοπτική να εφαρμοστεί και να μη ξεχαστεί σε κάποιο συρτάρι.

Στόχος του εγχειρήματος αυτού, σύμφωνα με τον κ. Κολποδίνο, είναι να αποτελέσει η Ζάκυνθος, τον πρώτο τουριστικό προορισμό στις επιλογές των επισκεπτών, προσφέροντας τις ανάλογες υπηρεσίες και για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, αποφασίστηκε η σύσταση ενός ειδικευμένου, με τον τουρισμό, οργανισμού, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ο οποίος θα δραστηριοποιηθεί στο συγκεκριμένο αντικείμενο με τη συνεργασία ειδικών και στη βάση του marketing Ρlan. Μετά τη σύσταση του οργανισμού θα αποφασιστεί ο τρόπος συμμετοχής, ώστε να καλυφθεί ο προϋπολογισμός του, διευκρίνισε ο κ. Κολποδίνος, προσθέτοντας ότι είναι επιβεβλημένη η στήριξη της συγκεκριμένης προσπάθειας, για την οποία, όπως είπε, μέγιστη είναι η προσφορά του αρμόδιου αντιδημάρχου Ζακύνθου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024