Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΕκδηλώσεις εορτασμού στη Λευκωσία ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού
Κύπρος

Εκδηλώσεις εορτασμού στη Λευκωσία ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού

Με δωρεάν ξεναγήσεις σε μουσεία, περιπάτους στην παλιά πόλη και Γιορτή Παγωτού γιορτάζει η Λευκωσία τη Διεθνή Ημέρα Τουρισμού στις 20 Σεπτεμβρίου.

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λευκωσίας διοργανώνει εκδηλώσεις ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού (20 Σεπτεμβρίου), με στόχο να προβληθεί η πρωτεύουσα, τόσο στους ντόπιους όσο και στους ξένους τουρίστες.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014, από τις 10:00 μέχρι τις 16:30, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν ξεναγήσεις στα μουσεία της Λευκωσίας (Λεβέντειος Πινακοθήκη, Μουσείο Τεχνών Μιχαλάκη και Λουκίας Ζαμπέλλα, Μουσεία Παγκυπρίου Γυμνασίου, Βυζαντινό Μουσείο, Μουσείο Λαϊκής Τέχνης, Μουσείο Ιστορικής Μοτοσυκλέττας, Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείο, Κέντρο Εικαστικών τεχνών και Έρευνας, Μουσείο Συλλογής Γεωργίου και Νεφέλης Τσιάπρα Πιερίδη) δωρεάν ξεναγήσεις και περιπάτους στην παλιά Λευκωσία και δωρεάν ξενάγηση με το Τρενάκι.

Το ίδιο απόγευμα στις 17:30 θα γίνει η καθιερωμένη γιορτή παγωτού στην τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου. Στο χώρο της τάφρου της Πύλης Αμμοχώστου, θα υπάρχει ψυχαγωγία για παιδιά, μουσική, καφετέρια με κυπριακά εδέσματα κ.ά.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

20/03/2023
17/03/2023
16/03/2023
15/03/2023
14/03/2023