Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήH Σητεία στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Vakantiebeur της Ουτρέχτης
Περιφέρεια

H Σητεία στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Vakantiebeur της Ουτρέχτης

Με τις απευθείας πτήσεις charter που έχουν ξεκινήσει εδώ και τρία χρόνια από το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ προς τη Σητεία, η περιοχή αποτελεί έναν από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς για τους Ολλανδούς επισκέπτες της Κρήτης.

Με στόχο την αύξηση των τουριστών από την Ολλανδία που θα επιλέξουν την ευρύτερη περιοχή της Σητείας για τις διακοπές τους, μεταβαίνουν στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Vakantiebeurs“, που θα διεξαχθεί στην Ουτρέχτη από 13 έως τις 18 Ιανουαρίου, εκπρόσωποι της Ένωσης Ξενοδοχείων Σητείας και της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου.

Τα μέλη της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου και ο πρόεδρος και ο  αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων, κ.κ. Γιάννης Κακουράκης και Γιάννης Αικατερινίδης, θα έχουν επαφές με επαγγελματίες του κλάδου με σκοπό την προβολή και προώθηση του τουριστικού προϊόντος μιας από τις ομορφότερες περιοχές της Κρήτης. Ενδεικτικό της ιδιαίτερης σημασίας που δίνει ο Δήμος Σητείας στην ανάπτυξη του τουρισμού, είναι ότι ο δήμαρχος κ. Θοδωρής Πατεράκης ανέλαβε και πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου.

Με τις απευθείας πτήσεις charter που έχουν ξεκινήσει εδώ και τρία χρόνια από το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ προς τη Σητεία, η περιοχή αποτελεί έναν από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς για τους Ολλανδούς επισκέπτες της Κρήτης. Η χώρα αυτή, είναι μια πολλά υποσχόμενη αγορά η οποία και μπορεί να αυξήσει περαιτέρω το μερίδιο της, στον τουρισμό της Σητείας, καθώς τα τελευταία χρόνια αποτελεί μία από τις βασικές τουριστικές της αγορές. Τόσο σε επίπεδο μεμονωμένων τουριστών, όσο και σε επίπεδο τουριστικών πρακτόρων. Η παροχή των ποιοτικών και αναβαθμισμένων υπηρεσιών της πόλης της Σητείας στους επισκέπτες, αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση της περιοχής με βάση τα σχόλια των Ολλανδών που έχουν επισκεφτεί την Σητεία.

Με τα δεδομένα αυτά, η συγκεκριμένη αγορά είναι μια που αξίζει να επενδύσει τουριστικά η Σητεία. Και στο πλαίσιο αυτό η αντιπροσωπεία θα επιδιώξει την καλύτερη δυνατή προβολή, ώστε να αποφέρουν αποτελέσματα και να μεγαλώσει ο ήδη αυξημένος αριθμός των Ολλανδών τουριστών.

Σημειώνεται ότι αυτή η έκθεση της Ουτρέχτης είναι γνωστή και ως το “Χρηματιστήριο των διακοπών”, ενώ πέρυσι την επισκέφθηκαν 117.000 άτομα.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/10/2023
29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023