Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΠαρουσίαση νέας ιστοσελίδας για τον τουριστικό προορισμό της Κέας
Προορισμοί

Παρουσίαση νέας ιστοσελίδας για τον τουριστικό προορισμό της Κέας

Η νέα αυτή ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή στα ελληνικά και στα αγγλικά με τη δυνατότητα αργότερα να προστεθούν και άλλες γλώσσες. Το site έχει σχεδιαστεί ώστε να περιηγείται κανείς εύκολα σε αυτό ενώ είναι ιδιαίτερα εύχρηστο και από κινητά και tablet.

Μετά από αρκετή δουλειά μίας ομάδας ειδικών αλλά και τη συνεισφορά επαγγελματιών και φίλων του νησιού, ένας ακόμη στόχος γίνεται πραγματικότητα. Η Κέα αποκτά τον δικό της χώρο στο διαδίκτυο και αποκαλύπτει όλες τις πτυχές της. Τις πιο δημοφιλείς αλλά και άλλες που ακόμα δεν έχουν αναδειχθεί αρκετά, τις πιο ενδιαφέρουσες, τις πιο γοητευτικές αλλά και αυτές που την κάνουν τόσο ξεχωριστή.
 
Η νέα αυτή ιστοσελίδα (destinationkea.com) είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή στα ελληνικά και στα αγγλικά με τη δυνατότητα αργότερα να προστεθούν και άλλες γλώσσες. Το site έχει σχεδιαστεί ώστε να περιηγείται κανείς εύκολα σε αυτό ενώ είναι ιδιαίτερα εύχρηστο και από κινητά και tablet.
 
Ο επισκέπτης μπορεί να μάθει βασικές πληροφορίες για το νησί, για την ιστορία του και τη μυθολογία. Σε χάρτη της Κέας μπορεί να δει τα καταλύματα και τα στοιχεία επικοινωνίας τους. Μπορεί να εξερευνήσει τα αξιοθέατα και τα σημεία ενδιαφέροντος στο νησί, όπως τα μνημεία, τα μουσεία, τους οικισμούς, τις παραλίες, τα ναυάγια και τις σπηλιές που υπάρχουν στην Κέα, ενώ τα περισσότερα μπορεί να τα δει και πάνω σε χάρτη. Μπορεί ακόμα να ενημερωθεί για τις εκδηλώσεις στο νησί μέσα από το εύχρηστο ημερολόγιο εκδηλώσεων της σελίδας που αναφέρει την ημερομηνία, την ώρα και τον τόπο (μέσα από χάρτη) κάθε εκδήλωσης. Στην Κέα τα πανηγύρια, οι αθλητικές εκδηλώσεις, τα φεστιβάλ, οι εκθέσεις και οι συναυλίες γεμίζουν πολιτισμό αλλά και διασκέδαση τις μέρες μας και αυτό είναι κάτι που μοιραζόμαστε με τον επισκέπτη ώστε να θέλει κι εκείνος να βιώσει μία τέτοια μοναδική εμπειρία. Η τοπική κουζίνα και τα προϊόντα της Κέας έχουν πάντα εξέχουσα θέση στο νησί, το ίδιο και στη νέα αυτή ιστοσελίδα που συστήνει τις γεύσεις αυτές με λέξεις αλλά και εικόνες αυθεντικές. Ο αγροτουρισμός, ο θρησκευτικός τουρισμός, οι τέχνες και οι κοινωνικές εκδηλώσεις είναι τομείς του τουρισμού που προσελκύουν πολλούς επισκέπτες τα τελευταία χρόνια και έτσι έχουν τον δικό τους χώρο στη νέα ιστοσελίδα. Το μοναδικό δίκτυο μονοπατιών της Κέας, οι καταδύσεις και τα θαλάσσια σπορ έχουν και αυτά τους λάτρεις τους αφού μεγάλο μέρος των επισκεπτών του νησιού αναζητούν την περιπέτεια στις αποδράσεις τους. Υπάρχει επίσης μία ακόμα σελίδα στην οποία θα αναρτώνται νέα που αφορούν την Κέα ως προορισμό και τους επισκέπτες της.
 
Στο επάνω μέρος της σελίδας μπορεί κανείς να βρει όλα τα social media και να «ακολουθήσει» και εκεί. Στο κάτω μέρος της σελίδας υπάρχει εφαρμογή με τον καιρό, στοιχεία επικοινωνίας αλλά και link σε μία μικρή παρουσίαση για το νέο λογότυπο του νησιού.
 
Όραμα είναι η καλύτερη δυνατή προβολή του νησιού στο διαδίκτυο το οποίο έχει πλέον καθοριστικό ρόλο στην καθημερινότητα όλων μας. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο αριθμός των ανθρώπων που ψάχνουν προορισμούς μέσω internet και αποφασίζουν που θα κάνουν τις διακοπές τους βάσει αυτού αυξάνεται ραγδαία. Ένας τουριστικός προορισμός λοιπόν, όπως είναι η Κέα, είναι απαραίτητο να έχει μία σύγχρονη ιστοσελίδα και να κάνει αισθητή την παρουσία του στο διαδίκτυο μέσω αυτής, με απώτερο στόχο την ανάπτυξη της τουριστικής του οικονομίας.
 
Όπως όμως όλα τα sites με σύγχρονη δομή, έτσι και  αυτό, είναι φτιαγμένο για να αναπτύσσεται και να διαμορφώνεται καθημερινά, ώστε και η ποιότητά του να αναβαθμίζεται σταδιακά, αλλά και η ενημέρωση να γίνεται έγκαιρα και με πληρότητα.
 
Στόχος είναι οι χρήστες του destinationkea.com να απολαύσουν την περιήγηση τους, να γνωρίσουν τους θησαυρούς της Κέας και φυσικά αποφασίσουν να την επισκεφτούν αν δεν το έχουν κάνει ήδη.

 

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023
23/05/2023