Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΠροβολή της Μυκόνου εκτός τουριστικής περιόδου
Προβολή

Προβολή της Μυκόνου εκτός τουριστικής περιόδου

Το ταξιδιωτικό ιστολόγιο Dave’s Travel Pages προτείνει την επίσκεψη στη Μύκονο εκτός αιχμής, όπως την άνοιξη ή αρχές Σεπτεμβρίου, για ήπιο κλίμα, ησυχία, και φυσική ομορφιά, αναδεικνύοντας το νησί ως ελκυστικό προορισμό όλο το χρόνο.

Το πλεονέκτημα της μεγαλύτερης τουριστικής περιόδου της Μυκόνου συγκριτικά με άλλους νησιωτικούς προορισμούς επικαλείται το ταξιδιωτικό ιστολόγιο Dave’s Travel Pages για να συστήσει στους αναγνώστες του να επισκεφτούν το νησί ακόμα και τους μήνες εκτός αιχμής, πέρα από το καλοκαίρι.

«Αν πραγματικά θέλετε μόνο γαλήνη και ησυχία, η περίοδος εκτός εποχής μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα εποχή του χρόνου για να πάτε στη Μύκονο», σημειώνει. Και προσθέτει: «Η άνοιξη μπορεί να είναι η καλύτερη εποχή για να πάτε στη Μύκονο. Η θερμοκρασία θα είναι συνήθως ήπια, θα έχει λιακάδα με καθαρό ουρανό και θα δείτε πολλή πράσινη φύση». Ωστόσο, συστήνει ως ιδανική εποχή και το φθινόπωρο και γράφει: «Για όσους επισκέπτονται τη Μύκονο εδώ και χρόνια και ταξιδεύουν συχνά, ο καλύτερος μήνας για να επισκεφθείτε τη Μύκονο είναι οι αρχές Σεπτεμβρίου».

Το Dave’s Travel Pages είναι ένα ταξιδιωτικό ιστολόγιο που εστιάζει στην Ελλάδα και τις περιηγήσεις με ποδήλατο, με επιπλέον ταξιδιωτικούς οδηγούς σε αμέτρητους ενδιαφέροντες προορισμούς σε όλο τον κόσμο.
Το αφιέρωμα στη Μύκονο πλαισιώνεται από πλήθος φωτογραφιών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024