Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση εργασίας του προέδρου ΕΟΤ με την προεδρο του ΟΡΣΑ
Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού

Συνάντηση εργασίας του προέδρου ΕΟΤ με την προεδρο του ΟΡΣΑ

Αναγκαιότητα εκπόνησης ενός ειδικού σχεδίου τουριστικής ανάπτυξης για τα νησιά του Σαρωνικού και τους τουριστικούς προορισμούς.

Η συνάντηση του προέδρου του ΕΟΤ κ. Χρ. Πάλλη, με την πρόεδρο του Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου και Προστασίας Περιβάλλοντος Αθήνας κα Β. Μπάτσου και την αντιπρόεδρο, κα Δάφνη Μπαρμπαγιανέρη, είχε σκοπό να συζητηθούν επίκαιρα ζητήματα σχετικά με το Ρυθμιστικό Σχέδιο Αττικής και ιδιαίτερα τα ζητήματα τουριστικής ανάπτυξης.

Ο πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Χρ. Πάλλης τόνισε την αναγκαιότητα εκπόνησης ενός ειδικού σχεδίου τουριστικής ανάπτυξης για τα νησιά του Σαρωνικού και τους τουριστικούς προορισμούς.

Όπως υπογράμμισε, “ιδιαίτερης σημασίας είναι ο προσεκτικός σχεδιασμός για χρήσεις συγκρουόμενες, όπως για παράδειγμα τουρισμός και ιχθυοκαλλιέργειες. Εν γένει η ολοκλήρωση του χωροταξικού σχεδιασμού καθίσταται απαραίτητος όρος για  τη βιώσιμη ανάπτυξη της Αττικής και των νησιών του Σαρωνικού”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024