Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέο σύστημα κρατήσεων ξενοδοχείων και καταλυμάτων στο Internet

Νέο σύστημα κρατήσεων ξενοδοχείων και καταλυμάτων στο Internet

Πρόσφατα η εταιρία Atlantic παρουσίασε το νέο σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων ξενοδοχείων και καταλυμάτων. Το σύστημα ονομάζεται Xenisres.com και δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη του Internet από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου […]

Πρόσφατα η εταιρία Atlantic παρουσίασε το νέο σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων ξενοδοχείων και καταλυμάτων<...>. Το σύστημα ονομάζεται Xenisres.com και δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη του Internet από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου να κάνει κράτηση στα ξενοδοχεία-μέλη. Ο κόμβος είναι στην Αγγλική γλώσσα και πρόσβαση έχει όχι μόνο ο πελάτης αλλά και τα τουριστικά γραφεία, τα οποία όταν κοπεί το τιμολόγιο παίρνουν την προμήθεια που τους αναλογεί.

Όταν γίνει κράτηση ο ξενοδόχος λαμβάνει στο κινητό του τηλέφωνο ένα μήνυμα ώστε να συνδεθεί με το Internet ώστε να γνωρίζει ότι υπάρχει κράτηση και να ενεργήσει ανάλογα.

Το κόστος συμμετοχής είναι χαμηλό γιατί η αμοιβή του κόμβου προέρχεται από ποσοστό επί των κρατήσεων. Η χρήση του δεν χρειάζεται ειδική εκμάθηση. Ο ξενοδόχος χρειάζεται να διαθέτει σύνδεση στο Internet και μέσα σε 10 λεπτά μπορεί να ελέγξει τις κρατήσεις του. Επίσης, ο έλεγχος είναι πλήρης αφού ο ίδιος ο ξενοδόχος δημιουργεί τους τύπους δωματίων, τις τιμές, και τις περιόδους, τους αναμορφώνει και τους διαγράφει. Ο ξενοδόχος καθορίζει την διαθεσιμότητα κάθε τύπου ακόμα και κατά συγκεκριμένη ημερομηνία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024