Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαΣυνεργασία webhotelier – primalres με την Viva.com
Τεχνολογία

Συνεργασία webhotelier – primalres με την Viva.com

Η συνεργασία της webhotelier – primalres με τη Viva.com εισάγει το roompay, μια omnichannel πλατφόρμα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Φιλοξενίας.

Ο όμιλος webhotelier – primalres ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης του roompay, συμβάλλοντας στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων του κλάδου της Φιλοξενίας. Το αποτέλεσμα της στρατηγικής αυτής συνεργασίας με τη Viva.com, είναι το roompay μία καινοτομική omnichannel πλατφόρμα διαχείρισης συναλλαγών, ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες του Ευρωπαϊκού κλάδου Φιλοξενίας. Ανάμεσα στα πολλαπλά ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά της συγκαταλέγονται η ταχύτητα, η αξιοπιστία, η εξοικονόμηση πόρων, ο ορθολογισμός λειτουργίας, αλλά και η βελτιστοποίηση της εμπειρίας του πελάτη.

Το roompay παρέχει τη δυνατότητα στα καταλύματα όλων των ειδών να αποδέχονται πάνω από 38 μεθόδους πληρωμής και να διαχειρίζονται συναλλαγές πριν την άφιξη, κατά την παραμονή, αλλά και μετά την αναχώρηση του πελάτη. Οι επιχειρήσεις μπορούν γρήγορα και με ασφάλεια μέσα από το περιβάλλον της μηχανής κρατήσεων webhotelier, αλλά και μέσα από το περιβάλλον δημοφιλών προγραμμάτων διαχείρισης καταλυμάτων (Property Management Systems) να πραγματοποιούν μεγάλο εύρος εργασιών, όπως χρεώσεις καρτών τόσο από απευθείας κρατήσεις όσο και από κρατήσεις Online Travel Agents, να δημιουργούν payment links, να προεγκρίνουν ποσά, αλλά και να κατευθύνουν εντολές πληρωμών σε οποιοδήποτε Point of Sales Terminal (Τερματικό Σημείου Πώλησης) εντός της επιχείρησης. Στο πλαίσιο των συνεργιών με τα δημοφιλή Property Management Systems, εντάσσεται και η στρατηγική συνεργασία της webhotelier – primalres με την Eurotel η οποία θα συμμετάσχει με μειοψηφική συμμετοχή στη θυγατρική εταιρεία που διαχειρίζεται το roompay.

Η marketplace πλατφόρμα της Viva.com στην οποία έχει βασιστεί το roompay, διευκολύνει την ένταξη των επιχειρήσεων στο νέο οικοσύστημα για να αξιοποιήσουν συνδυαστικά όλα τα οφέλη των υπηρεσιών της webhotelier – primalres και των τεχνολογιών πληρωμών της Viva.com. Με αυτό τον τρόπο, έχουν στη διάθεσή τους μία ολοκληρωμένη λύση, αποφεύγοντας τον ταυτόχρονο χειρισμό πολλαπλών σύνθετων software και παρόχων πληρωμών.

Ο κ. Τάσσος Κιναλής, Chief Business Development Officer του ομίλου webhotelier – primalres, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με τη Viva.com. Δημιουργήσαμε από κοινού ένα καινοτόμο και ολοκληρωμένο προϊόν που καλύπτει πλήρως της ιδιαίτερες ανάγκες του κλάδου της Φιλοξενίας συμβάλλοντας όχι μόνο στην εύρυθμη καθημερινή λειτουργία τους αλλά κυρίως και στην διαδικασία του ψηφιακού μετασχηματισμού τους».

Ο κ. Ανδρέας Νεοκλέους, Strategic Partners Services Director της Viva.com, ανέφερε για τη στρατηγική συνεργασία: «Στη Viva.com, πάντα αναζητούμε συνεργάτες που εστιάζουν στην καινοτομία και στην τεχνολογία, προσανατολισμένοι στις ανάγκες των επιχειρήσεων, όπως η webhotelier – primalres. Μέσα από τη σύμπραξή μας, το roompay αποκτά Ευρωπαϊκή διάσταση, προσφέροντας σε όλες τις επιχειρήσεις το πλεονέκτημα της απρόσκοπτης διαχείρισης των πληρωμών σε κάθε σημείο, όπου βρίσκονται οι πελάτες τους».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024