Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΑνωμερίτης: Κανένα νησί χωρίς θαλάσσια διασύνδεση

Ανωμερίτης: Κανένα νησί χωρίς θαλάσσια διασύνδεση

Ακόμα και το πιο μικρό ελληνικό νησί θα έχει θαλάσσια διασύνδεση με τα κύρια λιμάνια της χώρας δήλωσε ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Γιώργος Ανωμερίτης ανακοινώνοντας την οριστικοποίηση, μετά το πέρας […]

Ακόμα και το πιο μικρό ελληνικό νησί θα έχει θαλάσσια διασύνδεση με τα κύρια λιμάνια της χώρας δήλωσε<...> ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Γιώργος Ανωμερίτης ανακοινώνοντας την οριστικοποίηση, μετά το πέρας όλων των μειοδοτικών διαγωνισμών, των μισθώσεων ακτοπλοϊκών γραμμών του 2003.

Η οριστικοποίηση αφορά εβδομήντα δύο δρομολογιακές γραμμές για τις οποίες έγινε σύναψη σύμβασης ή ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας, και η συνολική τους δαπάνη ανέρχεται σε 38 εκατ. ευρώ.

Όπως δήλωσε ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Γιώργος Ανωμερίτης, ‘οι αποφάσεις μας αυτές, πέρα από τις κύριες και δευτερεύουσες γραμμές, αποδεικνύουν την πάγια θέση μας, ότι κανένα νησί, ακόμα και το πιο μικρό, δεν θα στερηθεί τη δική του θαλάσσια διασύνδεση, με τα κύρια λιμάνια της χώρας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024