Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΑπάντηση της Minoan Flying Dolphins για την άμεση εφαρμογή της Eurosolas

Απάντηση της Minoan Flying Dolphins για την άμεση εφαρμογή της Eurosolas

Η ναυτιλιακή εταιρία Minoan Flying Dolphins μετά την απόφαση του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας για την άμεση εφαρμογή της Eurosolas στα ακτοπλοϊκά πλοία δήλωσε τα ακόλουθα. “Η προειδοποίηση του υπουργείου Εμπορικής […]

Η ναυτιλιακή εταιρία Minoan<.> Flying Dolphins μετά την απόφαση του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας για την άμεση εφαρμογή της<...> Eurosolas στα ακτοπλοϊκά πλοία δήλωσε τα ακόλουθα.

"Η προειδοποίηση του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας από το 1998 για την προσαρμογή στις διατάξεις της Eurosolas δεν αφορά την εταιρία μας, παρά μόνον από την 1η Ιανουαρίου 2000, που απέκτησε τα πλοία.

Από τα 74 πλοία της εταιρίας, μόνο 14 χρειάζονται προσαρμογή στις διατάξεις της Eurosolas.

Για τα 8 από αυτά, είχε ξεκινήσει από τις 11 Σεπτεμβρίου 2000 η προοδευτική ακινητοποίηση τους στα πλαίσια της ετήσιας ακινησίας τους και θα γινόταν η προσαρμογή τους στις διατάξεις της Eurosolas με προοπτική η επαναδρομολόγηση τους να γίνει στις αρχές του 2001, αφού οι μεταφορικές ανάγκες αυτή την εποχή συμπληρώνονται με 4 μόνο πλοία.

Λόγω των έκτακτων συγκοινωνιακών αναγκών που δημιουργήθηκαν από την γενικότερη ακινησία ακτοπλοϊκών πλοίων, η εταιρία μας ετοιμάζει τα απαιτούμενα για την κάλυψη των αναγκών των δρομολογιακών γραμμών 4 πλοία σύμφωνα με το εξής χρονοδιάγραμμα υλοποίησης:

Την Δευτέρα το πρώτο πλοίο το Express Santorini, την Τρίτη το δεύτερο πλοίο το Express Aris, και μέχρι το τέλος της εβδομάδας άλλα δύο πλοία, τα Express Artemis και Express Apollon. Τα υπόλοιπα 10 πλοία θα παραμείνουν ακινητοποιημένα, όπως είχε προγραμματισθεί, λόγω μη υπάρξεως συγκοινωνιακών αναγκών μέχρι της αρχές του 2001.

Το απολεσθέν Express Samina ήταν ήδη προσαρμοσμένο στις διατάξεις της Eurosolas".

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024