Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΈδωσε το ποσοστό συμμετοχής του στην Minoan και Hellenic Seaways ο Όμιλος Λασκαρίδη
Όμιλος Λασκαρίδη

Έδωσε το ποσοστό συμμετοχής του στην Minoan και Hellenic Seaways ο Όμιλος Λασκαρίδη

Στην πώληση των ποσοστών συμμετοχής του στις εταιρείες Minoan Lines και Hellenic Seaways με ποσοστά 26,71% στην πρώτη και 34,7% στην δεύτερη προχώρησε ο Όμιλος Λασκαρίδη όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του. Σχετικά με την Hellenic Seaways, ο Όμιλος είναι ιδιαίτερα ευτυχής για το γεγονός ότι τα τελευταία 3 χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων δραστηριοποιήθηκε…

Στην πώληση των ποσοστών συμμετοχής του στις εταιρείες Minoan Lines και Hellenic Seaways με ποσοστά 26,71% στην πρώτη και 34,7% στην δεύτερη προχώρησε ο Όμιλος Λασκαρίδη όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του. Σχετικά με την Hellenic Seaways, ο Όμιλος είναι ιδιαίτερα ευτυχής για το γεγονός ότι τα<...> τελευταία 3 χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων δραστηριοποιήθηκε στην εταιρεία αυτή, η εταιρεία ανέκαμψε μέσα από ένα πρόγραμμα εξυγίανσης και επενδύσεων σε νέα πλοία και προϊόντα και κατέστη η μεγαλύτερη και πλέον κερδοφόρος εταιρεία του κλάδου της ακτοπλοΐας, με συνεπακόλουθη εντυπωσιακή αύξηση της αξίας της εταιρείας και της περιουσίας των μετόχων της.

Σχετικά με τη Minoan Lines, ο Όμιλος ανέφερε ότι η δυνατότητα ενοποίησης της εταιρείας με την Hellenic Seaways στο μέλλον προδιαγράφει πολύ ευνοϊκές προοπτικές για τον Όμιλο των δύο εταιρειών, ενώ η είσοδος νέων μετόχων από τον χώρο της ακτοπλοΐας θα τις ενδυναμώσει και θα τις καταστήσει περισσότερο ανταγωνιστικές και κερδοφόρες στο μέλλον.

Ο Όμιλος ευχαρίστησε τις διοικήσεις, τις διευθύνσεις, τα στελέχη και το προσωπικό, καθώς και όλους τους μετόχους των δύο εταιρειών για τη μέχρι τώρα συνεργασία τους.

Καταλήγοντας στην ανακοίνωση του ο Όμιλος διευκρίνισε, με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα, ότι ουδεμία έμμεση ή άμεση συμμετοχή κατέχει στο χώρο της Ελληνικής Ακτοπλοΐας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024