Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΕπίθεση βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Κυβέρνηση για την ακτοπλοΐα

Επίθεση βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Κυβέρνηση για την ακτοπλοΐα

Έντονη κριτική στους χειρισμούς της Κυβέρνησης σε θέματα σχετικά με την ακρίβεια, την κερδοσκοπία και τα προβλήματα της θερινής περιόδου άσκησαν χτες, οι βουλευτές του Τομέα Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Πολιτικής Καταναλωτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ., στα πλαίσια συνέντευξης τύπου…

Έντονη κριτική στους χειρισμούς της Κυβέρνησης σε θέματα σχετικά με την ακρίβεια, την κερδοσκοπία και τα προβλήματα της θερινής περιόδου<...>άσκησαν χτες, οι βουλευτές του Τομέα Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Πολιτικής Καταναλωτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ., στα πλαίσια συνέντευξης τύπου, που παραχώρησαν προχτές, Πέμπτη 19 Ιουλίου 2006.

Μεταξύ όλων των άλλων θεμάτων οι βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στάθηκαν ιδιαίτερα σε αυτό της ακτοπλοΐας, ζητώντας σωστούς ελέγχους στα πλοία, ποινές για όσους παραβιάζουν τη νομοθεσία, σωστό προγραμματισμό των δρομολογίων με βάση το Νόμο 2932 για το 2007, αλλά και μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη μελέτη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. όσον αφορά στις γραμμές δημόσιας υπηρεσίας, κυρίως στις άγονες γραμμές.

Προσωπική επίθεση κατά του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, εξαπέλυσε στην ομιλία του ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, ζητώντας από τον υπουργό να του εξηγήσει πως η απελευθέρωση των τιμών δεν οδήγησε στην πτώση, αλλά στην αύξηση τιμών και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό, τονίζοντας πως δεν λειτουργεί ο ανταγωνισμός, αφού στην αγορά ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και συνεπώς η συνεννόηση μεταξύ τους είναι αυτονόητη.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024