Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΣυμφωνία της ΑΝΕΚ με τις δανείστριες Τράπεζες

Συμφωνία της ΑΝΕΚ με τις δανείστριες Τράπεζες

Η ΑΝΕΚ ανακοίνωσε ότι επήλθε η συμφωνία με τις δανείστριες Τράπεζες, επί των βασικών όρων, για την αναδιάρθρωση των δανείων της σε μακροπρόθεσμη βάση και με εξυπηρέτησή τους σύμφωνα με […]

Η ΑΝΕΚ ανακοίνωσε ότι επήλθε η συμφωνία με τις δανείστριες Τράπεζες, επί των βασικών όρων, για την αναδιάρθρωση των δανείων της σε<...> μακροπρόθεσμη βάση και με εξυπηρέτησή τους σύμφωνα με τις οικονομικές προοπτικές της εταιρίας.

Η τελική υπογραφή των σχετικών δανειακών συμβάσεων προβλέπεται να πραγματοποιηθεί εντός του Μαΐου του 2003.

Στην ανακοίνωσή της η εταιρία σημειώνει ότι η σταθερή ανοδική πορεία της επιβεβαιώνει την δυναμικά συνεχή προσπάθεια της νέας διοίκησης, γεγονός που οδηγεί στην δικαίωση των προσδοκιών των μετόχων της, αφού ο στόχος για μια εταιρία δυνατή, πρωτοπόρα, αποδοτική και με σεβασμό στις ανάγκες των διακινουμένων, είναι πλέον πραγματικότητα.

Η διοίκηση της ΑΝΕΚ υπόσχεται ότι οι προσπάθειες θα ενταθούν με όραμα την αποδοτικότερη αξιοποίηση των δυνατοτήτων της εταιρίας και την συνεχή ανάπτυξη της, ώστε να υλοποιηθεί η αναγκαία ανταπόκριση στον μέτοχο – επενδυτή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024