Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΣυνάντηση Aνωμερίτη με φορείς των Βορείων Σποράδων για την ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών

Συνάντηση Aνωμερίτη με φορείς των Βορείων Σποράδων για την ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών

Με στόχο να συζητηθούν τα ακτοπλοϊκά προβλήματα των Βορείων Σποράδων φορείς της περιοχής θα συναντηθούν σήμερα με τον υπουργό Eμπορικής Nαυτιλίας κ. Γ. Aνωμερίτη. Η ελλιπής ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών […]

Με στόχο να συζητηθούν τα ακτοπλοϊκά προβλήματα των Βορείων Σποράδων φορείς της περιοχής θα συναντηθούν σήμερα<...> με τον υπουργό Eμπορικής Nαυτιλίας κ. Γ. Aνωμερίτη.

Η ελλιπής ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών προκάλεσε προβλήματα στον τουρισμό, με αποτέλεσμα τα δημοτικά συμβούλια Σκιάθου και Aλοννήσου να έχουν ήδη υποβάλει τις παραιτήσεις τους. Μάλιστα, προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό των λιμένων το περασμένο Σάββατο, ενώ υπόσχονται δυναμικότερη συνέχεια εάν δεν βρεθεί άμεσα λύση.

Τα προβλήματα άρχισαν με την βλάβη του “Eξπρές Xαρούλα”, και με το γεγονός ότι τα πλοία που το αντικατέστησαν δεν μπορούσαν να καλύψουν την ζήτηση και έτσι σημειώθηκε πτώση των αφίξεων στα νησιά. Οι τοπικές αρχές έχουν στόχο να βρεθεί μια λύση, η οποία δεν μπορεί να είναι καμιά άλλη εκτός από την δρομολόγηση ενός νέου έστω και μικρότερου πλοίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024