Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΤην ύπαρξη γιατρών και στα πλοία της ακτοπλοΐας ανακοίνωσε χτες ο Κεφαλογιάννης

Την ύπαρξη γιατρών και στα πλοία της ακτοπλοΐας ανακοίνωσε χτες ο Κεφαλογιάννης

“Την τοποθέτηση υπόχρεων για άσκηση ιατρών και στα πλοία της ακτοπλοΐας” ανακοίνωσε χτες, στα πλαίσια συνέντευξης τύπου, ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, παρουσία του Υφυπουργού Υγείας, κ. Θανάση […]

“Την τοποθέτηση υπόχρεων για άσκηση ιατρών και στα πλοία της ακτοπλοΐας” ανακοίνωσε χτες, στα πλαίσια συνέντευξης τύπου<...>, ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, παρουσία του Υφυπουργού Υγείας, κ. Θανάση Γιαννόπουλου.

“Κριτήρια για την τοποθέτηση των ιατρών στα πλοία”, όπως ανέφερε ο κ. Κεφαλογιάννης “θα είναι η απόσταση και τα μίλια, που θα διανύει το πλοίο”. “Πρόθεση μας”, πρόσθεσε “είναι να ξεκινήσουμε άμεσα την εφαρμογή αυτού του προγράμματος, δηλαδή με την θερινή περίοδο των ακτοπλοϊκών συνδέσεων και των διεθνών πλόων που η κίνηση είναι αυξημένη. Θέλουμε αυτό το πρόγραμμα να είναι σε πλήρη εφαρμογή και να απολαμβάνουν οι ταξιδιώτες αυτές τις πρόσθετες υπηρεσίες ποιότητας και υγείας.

Από την άλλη, ο Υφυπουργός Υγείας, κ. Γιαννόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά στην ομιλία του ότι “μια Ελλάδα, η οποία έχει ένα τέτοιο μεγάλο κύμα κάθε χρόνο τουριστικό, αντιλαμβάνεστε ότι πρέπει να δίνουμε υπηρεσίες τέτοιες, που να είναι αναβαθμισμένες, αλλά και παράλληλα να δίνουμε το αίσθημα της ασφάλειας σ` αυτούς που μπαίνουν στα πλοία μέσα”. “Πιστεύω”, πρόσθεσε ότι “θα βρεθεί μια καλή λύση και κατ` αυτό τον τρόπο η καινούργια περίοδος θα είναι μια περίοδος που θα παρέχει ασφάλεια, θα έχει υπηρεσίες υγείας πάνω ακριβώς στα πλοία μας και όχι μόνο στα ακτοπλοϊκά, όπως πολύ εύστοχα είπε ο κ. Υπουργός, αλλά και στα άλλα πλοία τα οποία κάνουν μεγάλα ταξίδια και φεύγουν από Πάτρα και πάνε κυρίως στην Ιταλία”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024