Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΒούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αιγαίου για το ναυάγιο ‘Σάμινα’

Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αιγαίου για το ναυάγιο ‘Σάμινα’

Από κακούργημα σε πλημμέλημα μετατρέπονται οι κατηγορίες για το ναυάγιο ‘Σάμινα‘, σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αιγαίου, και ευθύνες αποδίδονται μόνο σε αξιωματικούς και μέλη του πληρώματος του πλοίου. […]

Από κακούργημα σε πλημμέλημα μετατρέπονται οι κατηγορίες για το ναυάγιο ‘Σάμινα<.>‘, σύμφωνα με βούλευμα<...> του Συμβουλίου Εφετών Αιγαίου, και ευθύνες αποδίδονται μόνο σε αξιωματικούς και μέλη του πληρώματος του πλοίου.

Επίσης, απαλλάσσονται των κατηγοριών ο πρόεδρος και μέλη της διοίκησης της πλοιοκτήτριας εταιρίας και παραπέμπεται στην εισαγγελία Πειραιώς, το σκέλος της υπόθεσης που αφορά ευθύνες λιμενικών.

Αναφορικά με το παραπάνω βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, η πλοιοκτήτρια εταιρία με ανακοίνωση της δήλωσε ότι επιθυμεί για μία ακόμη φορά να επαναβεβαιώσει την απόλυτη εμπιστοσύνη της στην κρίση της Ελληνικής Δικαιοσύνης, όπως ακριβώς είχε αυτή εκφραστεί αμέσως μετά το τραγικό συμβάν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024