Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςCelebrity Cruises: Στον Πειραιά το Celebrity Beyond
Κρουαζιέρα

Celebrity Cruises: Στον Πειραιά το Celebrity Beyond

Το φετινό καλοκαίρι έως τις 9 Οκτωβρίου το Celebrity Beyond θ’ αναχωρεί από την Τσιβιταβέκια της Ρώμης και θα προσφέρει κρουαζιέρες 10 και 11 νυχτών στην Αδριατική και το Αιγαίο.

Στις 13 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά επίσκεψη στο κρουαζιερόπλοιο Celebrity Beyond της Celebrity Cruises. Στην επίσκεψη που οργανώθηκε από τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο Πωλήσεων της Celebrity Cruises στην Ελλάδα, Navigator Travel & Tourist Services,  συμμετείχαν 40 συνεργάτες από τουριστικά γραφεία και εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης.

Στην επίσκεψη συμμετείχε και ο Michael English, Ηead of Business Development EMEA Celebrity Cruises, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους συμμετέχοντες αναφέρθηκε στον προγραμματισμό της Celebrity Cruises και στην επένδυση της εταιρείας στην Ελλάδα, μιας που ένα άλλο κρουαζιερόπλοιο, το Celebrity Infinity, φέτος το καλοκαίρι και από τον Φεβρουάριο έως τον Οκτώβριο 2024 θα χρησιμοποιεί τον Πειραιά ως homeport προσφέροντας τη δυνατότητα στους Έλληνες λάτρεις της κρουαζιέρας να γνωρίσουν τα πλωτά πολυτελή θέρετρα της Celebrity Cruises.

Το Celebrity Beyond είναι το νεότερο και μεγαλύτερο πλοίο της ανατρεπτικής κατηγορίας Edge της Celebrity Cruises το οποίο κατασκευάστηκε στα ναυπηγεία Chantiers de l’ Atlantique στο Saint Nazaire της Γαλλίας και πραγματοποίησε την πρώτη του κρουαζιέρα τον Απρίλιο 2022. Έχει μεικτή χωρητικότητα 141,420 τόνων, μήκος 327 μέτρα, 17 καταστρώματα και μπορεί να φιλοξενήσει 3,260 επιβάτες σε δίκλινες καμπίνες.

Η εμφάνιση και η αίσθηση του Celebrity Beyond έχουν ενισχυθεί προσεκτικά με νέους χώρους και ανανεωμένες εκδοχές των ήδη δημοφιλών, χαρακτηριστικών χώρων της Celebrity,  όπως:

  • To Retreat®, έναν αποκλειστικό χώρο για τους ενοίκους των Σουϊτών, με διώροφο sundeck
  • Καμπίνες, από σύγχρονες διώροφες βίλες με πισίνα έως καμπίνες με Infinite Verandas®, που κάνουν ασαφή τα όρια μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.
  • Μεγαλύτερο Rooftop Garden και ένα resort deck με infinity πισίνες.
  • To εκπληκτικό, πολυεπίπεδο Sunset Bar, που χαρακτηρίζει το πρυμναίο μέρος του πλοίου, σχεδιασμένο από τον Αμερικανό σχεδιαστή Nate Berkus.
  • Το fine-dining εστιατόριο Le Voyage του βραβευμένου με αστέρια Michelin, Chef Daniel Boulud.
  • Το φουαγιέ Grand Plaza, που εκτείνεται σε τρία καταστρώματα και ζωντανεύει τη νύχτα με χορευτικές παραστάσεις
  • Το Magic Carpet®, ένα μηχανολογικό επίτευγμα που ανυψώνεται πάνω από τη θάλασσα, προσφέροντας στους επισκέπτες ανεμπόδιστη θέα καθώς εκείνοι πίνουν το κοκτέιλ τους ή δειπνούν.
  • Το Eden , στην πρύμνη του πλοίου, ένας μεγάλος τριώροφος χώρος με τζαμαρίες από το δάπεδο μέχρι την οροφή, προσφέρει εμπειρίες που απευθύνονται σε όλες τις αισθήσεις από το πρωί έως το βράδυ και που ποικίλλουν από διαλογισμό, έως μαθήματα «Create and Pour» και wine tasting. Το βράδυ, το Wonder at Eden είναι ακόμα πιο υπέροχο, με έξι μοναδικές παραστάσεις, με αξέχαστους χαρακτήρες και απολαυστικές ερμηνείες .

Το φετινό καλοκαίρι έως τις 9 Οκτωβρίου το Celebrity Beyond θ΄αναχωρεί από την Τσιβιταβέκια της Ρώμης και θα προσφέρει κρουαζιέρες 10 και 11 νυχτών στην Αδριατική και το Αιγαίο, επισκεπτόμενο και ελληνικά λιμάνια, όπως τη Μύκονο, το Κατάκολο, τη Σαντορίνη και τον Πειραιά, ενώ από τον Νοέμβριο θα κάνει κρουαζιέρες 9, 10 και 11 νυχτών στην Καραϊβική με λιμάνι αναχώρησης το Φορτ Λόντερντεηλ της Φλόριντα.

Από τον Φεβρουάριο 2024 το Celebrity Infinity κατηγορίας Millennium, θα εγκατασταθεί στον Πειραιά και έως και τον Μάρτιο θα αναχωρεί για Ισραήλ, Αίγυπτο και Τουρκία με κρουαζιέρες 10 και 11 νυχτών ενώ από τον Απρίλιο θα αναχωρεί για ελληνικά λιμάνια, όπως ο Βόλος, η Καβάλα, η Θεσσαλονίκη, η Μύκονος και η Σαντορίνη, και το Κουσάντασι της Τουρκίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024