Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΕναρξη της τουριστικής περιόδου στο Αιγαίο για την Louis Hellenic Cruises
Προορισμοί στα ελληνικά νησιά και τη Μεσόγειο

Εναρξη της τουριστικής περιόδου στο Αιγαίο για την Louis Hellenic Cruises

Η Louis Hellenic Cruises ξεκίνησε ήδη τη φετινή τουριστική περίοδο, αφού σάλπαρε από τις 15 Μαρτίου για Αιγαίο, προσφέροντας εξορμήσεις διάρκειας τριών, τεσσάρων και επτά ημερών, με τα κρουαζιερόπλοια “Cristal”, […]

Η Louis Hellenic Cruises ξεκίνησε ήδη τη φετινή τουριστική περίοδο, αφού σάλπαρε από τις 15 Μαρτίου για Αιγαίο, προσφέροντας<...> εξορμήσεις διάρκειας τριών, τεσσάρων και επτά ημερών, με τα κρουαζιερόπλοια “Cristal”, “Aquamarine” και “Aegean Pearl”.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα κρουαζιέρων του 2010 έκανε την αρχή με το κρουαζιερόπλοιο Aquamarine και το τετραήμερο “Αιγαιοπελαγίτικο Πανόραμα”, που περιλαμβάνει επισκέψεις στη Μύκονο, Κουσάντασι (Έφεσο), Πάτμο, Ρόδο, Ηράκλειο και Σαντορίνη, ενώ από τις 19 Μαρτίου ξεκίνησε και η τριήμερη κρουαζιέρα “Αιγαιοπελαγίτικη Εξερεύνηση”. Οι δύο δημοφιλείς κρουαζιέρες θα συνεχίσουν μέχρι και τις 5 Νοεμβρίου 2010 και θα πραγματοποιούνται με το Aquamarine και με το Aegean Pearl, το οποίο θα ξεκινήσει στις 10 Μαΐου.

Τον Απρίλιο (2/4) πραγματοποιήθηκε επίσης Πασχαλινή επταήμερη κρουαζιέρα με τη ναυαρχίδα του στόλου της εταιρείας, του Cristal προς την Κωνσταντινούπολη, δίνοντας τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να λάβουν το “Aγιο Φως” στο Οικουμενικό Πατριαρχείο. Σημειωτέον ότι και για τη φετινή περίοδο το Cristal θα πραγματοποιεί την 7ήμερη κρουαζιέρα “Κοσμο…Πολίτικο Αιγαίο” συνδυάζοντας τις ομορφιές της Ανατολής με το ατμοσφαιρικό Αιγαίο, ακολουθώντας τη διαδρομή: Κωνσταντινούπολη, Μύκονο, Πάτμο, Κουσάντασι /Έφεσο, Ρόδο, Aγιος Νικόλαος / Κρήτη, Σαντορίνη και επιστροφή στον Πειραιά.

Παράλληλα, το Cristal εγκαινιάζει μία νέα επταήμερη κρουαζιέρα “3 Ήπειροι & Κωνσταντινούπολη” (Κωνσταντινούπολη – Κάιρο (Πυραμίδες) – Αγίοι Τόποι- Μύκονος Aγιος Νικόλαος Κρήτης).

Για τους λάτρεις της Μεσογείου, η LHC προσφέρει ταξίδια με το υπερπολυτελές “Louis Majesty”. Τα οργανωμένα προγράμματα από την Ελλάδα, που περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια και συνοδό, ξεκινούν στις 19 Ιουνίου ως και τις 11 Σεπτεμβρίου 2010. Πιο συγκεκριμένα, θα συνεχίσει και φέτος η 8ήμερη κρουαζιέρα “Θησαυροί της Μεσογείου”, που επισκέπτεται μερικούς από τους ομορφότερους προορισμούς της Μεσογείου (απευθείας πτήση για Μιλάνο, μεταφορά στη Γένοβα και αναχώρηση – Μασσαλία – Πάλμα Ντι Μαγιόρκα – Αλμέρια – Μάλαγα – Ταγγέρη – Ίμπιζα – Βαρκελώνη – Γένοβα). Σημειώνεται ότι το Louis Majesty πραγματοποιεί κρουαζιέρες στη δυτική και ανατολική Μεσόγειο για 12 μήνες το χρόνο από τα λιμάνια της Γένοβας και της Μασσαλίας.

Επίσης, το κρουαζιερόπλοιο “Cotal”, θα πραγματοποιεί από τις 18 Απριλίου ως και τις 4 Νοεμβρίου, 11ήμερες κρουαζιέρες από τη Γένοβα με τίτλο “Πανόραμα Μεσογείου & Κωνσταντινούπολη”, με προορισμούς το Κατάκολο, Σαντορίνη, Κωνσταντινούπολη, Μύκονο, Πειραιά, διάπλου της Διώρυγας Κορίνθου και στη συνέχεια Μεσσίνα – Σικελία, Αιάκειο – Κορσική, Μασσαλία – Γαλλία και επιστροφή στη Γένοβα.

Παράλληλα, το “Orient Queen”, θα εκτελεί το πρόγραμμα “Δαλματικές Ακτές & Ιταλία”, με αναχώρηση από Μασσαλία, που περιλαμβάνει 11 ημέρες και 10 νύχτες, με προσεγγίσεις στα λιμάνια της Μεσσίνας, Κότορ – Μαυροβούνιο, Σπλιτ- Κροατία, Βενετία, Ντουμπρόβνικ, Κέρκυρα, Λίπαρι – Ιταλία, Ρώμη και επιστροφή στη Μασσαλία.

Τέλος, όπως κάθε χρόνο η Louis Hellenic Cruises θα πραγματοποιήσει τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, “Μοναδικές ειδικές κρουαζιέρες” στη δυτική Μεσόγειο με αφετηρία το λιμάνι του Πειραιά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024