Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΝέα εταιρία για πολυτελείς κρουαζιέρες από την Celebrity Cruises

Νέα εταιρία για πολυτελείς κρουαζιέρες από την Celebrity Cruises

Mια νέα εταιρία υπερπολυτελών κρουαζιερών με την ονομασία “Azamara Cruises” που στόχο έχει να προσφέρει υπερπολυτελείς κρουαζιέρες σε εξωτικούς προορισμούς σε Ευρώπη, Νότια Αμερική και Ασία την επόμενη τριετία δημιούργησεη […]

Mια νέα εταιρία υπερπολυτελών κρουαζιερών με την ονομασία “Azamara Cruises” που στόχο έχει να προσφέρει υπερπολυτελείς κρουαζιέρες σε εξωτικούς προορισμούς σε Ευρώπη, Νότια Αμερική και Ασία την επόμενη τριετία δημιούργησε<...>η Celebrity Cruises. Στα σχέδια της εταιρίας περιλαμβάνονται και κρουαζιέρες που θα πραγματοποιούν τον γύρο του κόσμου.

Με στόλο αποτελούμενο από 2 κρουαζιερόπλοια, χωρητικότητας 30.277 τόνων και δυνατότητα φιλοξενίας 710 επιβατών το καθένα – το Azamara Journey και το Azamara Quest – η Azamara Cruises θα επισκέπτεται περισσότερους από 200 προορισμούς σε 70 και πλέον χώρες, παρέχοντας εν πλω εκλεπτυσμένες υπηρεσίες και προϊόντα σε δρομολόγια και προορισμούς που μέχρι σήμερα ήταν δυσπρόσιτοι σε όσους επιθυμούν κάτι περισσότερο από τα τετριμμένα.

Σύμφωνα με τον κ. Dan Hanrahan, πρόεδρο των εταιριών Azamara Cruises και Celebrity Cruises, “η Azamara Cruises έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους ενθουσιώδεις ταξιδιώτες που εκτιμούν το προϊόν της κρουαζιέρας ως είδος διακοπών, αλλά αποζητούν κάτι παραπάνω, κάτι πιο εξειδικευμένο. Αυτό ακριβώς παρέχει η Azamara Cruises: ένα προϊόν που συνδυάζει άψογη εξυπηρέτηση, εξαιρετική κουζίνα και προορισμούς πέρα από τους καθιερωμένους με εκδρομές πραγματικά μοναδικές”.

Εκτός από την προσέγγιση προορισμών που έχουν περιορισμένες υποδομές για να υποδεχθούν τα μεγάλα κρουαζιερόπλοια, η Azamara Cruises διαφέρει και στις παροχές της εν πλω. Σε κάθε καμπίνα ή σουίτα διατίθεται υπηρεσία μπάτλερ, φρεσκοκομμένα λουλούδια, φρέσκα φρούτα, είδη προσωπικής φροντίδας Elemis, βαμβακερές ρόμπες και παντόφλες, ενώ όλες οι καμπίνες διαθέτουν εσωτερικό μπάνιο, επίπεδη τηλεόραση, τηλέφωνο, mini-bar, στεγνωτήρα μαλλιών και αυτόνομο σύστημα ψύξης/θέρμανσης. Εκτός από τις εξαιρετικά εκλεπτυσμένες υπηρεσίες, οι επιβάτες των Azamara Journey και Azamara Quest θα απολαμβάνουν γεύματα πέντε αστέρων στα εστιατόρια του “Aqualina” και “Prime C”, αλλά και θεραπείες spa στην καμπίνα τους.

“Δημιουργήσαμε την Azamara Cruises προκειμένου να ανταποκριθούμε στις ανάγκες συγκεκριμένου μεριδίου της αγοράς, το οποίο έως σήμερα θεωρούμε πως δεν είχε τύχει της απαιτούμενης προσοχής. Το προϊόν που προσφέρουμε είναι η απάντηση σε όσους αποζητούν κάτι ξεχωριστό που να συνδυάζει την απόλυτη πολυτέλεια, τη διακριτικότητα και τη μοναδικότητα” δήλωσε ο κ. Richard Fain, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Royal Caribbean Cruises Limited, μητρικής εταιρίας της Azamara Cruises. “Η Azamara Cruises ήρθε να ανατρέψει όσα γνωρίζουμε για την κρουαζιέρα” πρόσθεσε.

Στις κρουαζιέρες για την περιοχή της Μεσογείου, η Azamara Cruises έχει συμπεριλάβει 7 ελληνικούς προορισμούς και συγκεκριμένα το Λαύριο (λιμάνι αναχώρησης ή άφιξης στις Μεσογειακές κρουαζιέρες), το Ηράκλειο, τη Χίο, τη Σαντορίνη, το Ναύπλιο, το Γύθειο και την Ιτέα. Όπως επισήμανε ο κ. Ανδρέας Στυλιανόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του τουριστικού οργανισμού Navigator (αποκλειστικού αντιπρόσωπου της Royal Caribbean Cruises σε Ελλάδα και Κύπρο), «Η Μεσόγειος απορροφά το 12,6% του παγκόσμιου μεριδίου προορισμών κρουαζιέρας και η Ελλάδα διαθέτει και το προϊόν και τη δυναμική να εξελιχθεί σε προορισμό αντίστοιχο της Καραϊβικής, η οποία απορροφά περίπου το 45% της παγκόσμιας αγοράς. Πιστεύουμε πως τα δρομολόγια της Azamara Cruises αποτελούν το πρώτο βήμα προς αυτή τη κατεύθυνση».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024