Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΣτο χαρτοφυλάκιο της Celebrity Cruises το κρουαζιερόπλοιο Ascent
Κρουαζιέρα

Στο χαρτοφυλάκιο της Celebrity Cruises το κρουαζιερόπλοιο Ascent

Το τέταρτο πλοίο της βραβευμένης κατηγορίας Edge της Εταιρείας, το Ascent, θα είναι το νεότερο πλοίο που θα κάνει το ντεμπούτο του από τη Νότια Φλόριντα τον Νοέμβριο του 2023.

Η Celebrity Cruises αποκάλυψε για πρώτη φορά την προηγούμενη εβδομάδα, λεπτομέρειες σχετικά με το νεότερο εν πλω θέρετρό της, το Celebrity Ascent, που θα εγκαινιασθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο.

→ Έλληνες “εις διπλούν” στο τιμόνι του Celebrity Ascent της Celebrity Cruises

Ως μία από τις πιο βραβευμένες premium εταιρείες κρουαζιέρας, και η πρώτη που βραβεύθηκε από τον ταξιδιωτικό οδηγό Forbes, η Celebrity Cruises έρχεται και πάλι στο προσκήνιο με την άφιξη του τέταρτου πλοίου της κατηγορίας Edge. Το Celebrity Ascent θα είναι το νεότερο πλοίο με έδρα τη Νότια Φλόριντα για τη σεζόν 2023-2024 στην Καραϊβική. Αναχωρώντας από το Port Everglades στο Fort Lauderdale από τον Δεκέμβριο του 2023 έως τον Απρίλιο του 2024, το εκπληκτικό νέο πλοίο θα μεταφέρει τους επιβάτες σε μερικούς από τους πιο αγαπημένους προορισμούς της Καραϊβικής, όπως είναι οι Μπαχάμες, το Γκραντ Κέιμαν, το Πουέρτο Ρίκο και οι Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι, πριν αναχωρήσει για την Ευρώπη και την Μεσόγειο όπου θα κάνει κρουαζιέρες σε Ελλάδα, Ιταλία, Τουρκία, Ισπανία και Γαλλία.

Στο Celebrity Ascent, οι επισκέπτες θα απολαύσουν όλα όσα χαρακτηρίζουν τα πλοία της κατηγορίας Edge, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου outward facing σχεδιασμού που μεγιστοποιεί τη θέα και τους εξωτερικούς χώρους, επιτρέποντας στους επισκέπτες να συνδεθούν με το περιβάλλον γύρω τους, 30+ επιλογές γευμάτων από casual έως fine dining, που θα ικανοποιήσουν κάθε ουρανίσκο, καθώς και ευρύχωρες και κομψές καμπίνες που απευθύνονται σε όλους τους ταξιδιώτες, από solo travellers και ζευγάρια έως γκρουπς οικογενειών.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που παρουσιάζω στον κόσμο το Celebrity Ascent με το οποίο συνεχίζεται η φήμη της κατηγορίας πλοίων Edge της Celebrity», είπε η πρόεδρος της Celebrity Cruises, Laura Hodges Bethge. «Όταν εγκαινιάστηκε για πρώτη φορά το 2018 η κατηγορία Edge, μεταμόρφωσε την έννοια της κρουαζιέρας και τα πλοία της όπως τα Edge, Apex και Beyond έγιναν γρήγορα τα αγαπημένα των καταναλωτών. Προσπαθούμε συνεχώς να προσφέρουμε στους ταξιδιώτες έναν καλύτερο τρόπο να απολαμβάνουν τα ταξίδια και να γνωρίζουν τον κόσμο γύρω τους. Είμαστε περήφανοι για τα πλοία που έχουμε κατασκευάσει και ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε σ΄αυτά τόσο τους έμπειρους όσο και τους νέους επιβάτες κρουαζιέρας».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024