Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςΠροσεχώς μεγάλα αναπτυξιακά προγράμματα για τα ελληνικά λιμάνια

Προσεχώς μεγάλα αναπτυξιακά προγράμματα για τα ελληνικά λιμάνια

Μεγάλα αναπτυξιακά προγράμματα στον χώρο των ελληνικών λιμανιών, υποσχέθηκε χτες ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, ενώ από την πλευρά του, ο επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, κ. […]

Μεγάλα αναπτυξιακά προγράμματα στον χώρο των ελληνικών λιμανιών, υποσχέθηκε χτες ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, ενώ<…> από την πλευρά του, ο επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, κ. Γιώργος Αλογοσκούφης επίστησε την ανάγκη εμπλοκής της ιδιωτικής πρωτοβουλίας για την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του εγχειρήματος, στα πλαίσια πάντα της χτεσινής συνεδρίασης της Κυβερνητικής επιτροπής για θέματα ναυτιλίας.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Κεφαλογιάννης, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης, δήλωσε ότι “θα γίνουν μεγάλα αναπτυξιακά προγράμματα από το χώρο της Ναυτιλίας και στο χώρο των ελληνικών λιμένων, τα οποία πιστεύουμε ότι θα δώσουν σημαντική ώθηση στην ελληνική οικονομία γενικότερα”.

Από την άλλη, ο κ. λογοσκούφης, ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους πού θα βρεθούν τα χρήματα για τα αναπτυξιακά προγράμματα στα λιμάνια απάντησε ότι “πρέπει να βρεθούν και τα χρήματα, αλλά να υπάρχει και η εμπλοκή της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Η ναυτιλία είναι ένας από τους κλάδους, όπου η ιδιωτική πρωτοβουλία έχει πολύ μεγάλη δυνατότητα να βοηθήσει, ώστε να έχουμε και καλύτερη αξιοποίηση των νησιών και καλύτερες υποδομές.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024