Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςΣυνάντηση Κεφαλογιάννη με τον Υφυπουργό Μεταφορών της Συρίας

Συνάντηση Κεφαλογιάννη με τον Υφυπουργό Μεταφορών της Συρίας

Ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης συναντήθηκε χτες το πρωί με τον Υφυπουργό Μεταφορών της Συρίας Δρ. Imad Eldin Abdul – Hay στην αίθουσα συσκέψεων του Υ Ε Ν, […]

Ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης συναντήθηκε χτες το πρωί με τον Υφυπουργό Μεταφορών της Συρίας<...> Δρ. Imad Eldin Abdul – Hay στην αίθουσα συσκέψεων του Υ Ε Ν, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής κ. Γεώργιου Βλάχου και υπηρεσιακών παραγόντων του ΥΕΝ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος για την περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών και ειδικά θέματα ναυτιλίας, θαλασσιών μεταφορών και συγκοινωνιών, εμπορίου, τουρισμού και ανάπτυξης επενδύσεων.

Ειδικότερα συζητήθηκε η επαναλειτουργία της γραμμής Βόλος Λατάκια, καθώς επίσης και η διασύνδεση Ελληνικών και Συριακών λιμένων με την προοπτική διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων δομικών υλικών και εμπορευμάτων για την ανοικοδόμηση του Ιράκ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024