Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΕπενδυτικό πρόγραμμα 5 εκατ. ευρώ για την Κυριακούλης Α.Ε

Επενδυτικό πρόγραμμα 5 εκατ. ευρώ για την Κυριακούλης Α.Ε

Η Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε. ολοκλήρωσε τη σύναψη Κοινοπρακτικού Δανείου, συνολικού ύψους 5 εκατ. ευρώ πενταετούς διάρκειας, με σκοπό τη χρηματοδότηση του επενδυτικού της προγράμματος. Το επενδυτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει […]

Η Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε. ολοκλήρωσε τη σύναψη Κοινοπρακτικού Δανείου, συνολικού ύψους<...> 5 εκατ. ευρώ πενταετούς διάρκειας, με σκοπό τη χρηματοδότηση του επενδυτικού της προγράμματος. Το επενδυτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη διατήρηση και δημιουργία νέων σταθμών εξυπηρέτησης σκαφών αναψυχής εντός και εκτός Ελλάδας, τη συνεχή ανανέωση του στόλου, την ενίσχυση της θέσης της εταιρείας ή των συνδεδεμένων με αυτήν επιχειρήσεων στον τομέα εκμετάλλευσης μαρίνων και την εκμετάλλευση ακινήτων.

Το συγκεκριμένο επιχειρηματικό πλάνο της εταιρίας έχει χρονικό ορίζοντα ανάπτυξης στην επόμενη πενταετία.

Τη Διοργάνωση και Διαχείριση του Κοινοπρακτικού Δανείου ανέλαβε η Ωμέγα Τράπεζα Α.Ε. ενώ συμμετείχαν ακόμη οι HSBC Bank PLC, Alpha Τράπεζα Α.Ε. και η Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias Α.Ε.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024