Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΜια νέα θαλαμηγός προστίθεται στον ελληνικό στόλο

Μια νέα θαλαμηγός προστίθεται στον ελληνικό στόλο

Με την καθέλκυση της 56μετρης θαλαμηγού M/Y Insignia, παρουσία του υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Δ. Γεωργακόπουλου, εκπροσώπων του βουλευτικού σώματος, και παραγόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης, προστίθεται μια νέα θαλαμηγός στον ελληνικό […]

Με την καθέλκυση της 56μετρης θαλαμηγού M/Y Insignia, παρουσία του υφυπουργού Ανάπτυξης<...> κ. Δ. Γεωργακόπουλου, εκπροσώπων του βουλευτικού σώματος, και παραγόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης, προστίθεται μια νέα θαλαμηγός στον ελληνικό στόλο.

Η θαλαμηγός αυτή είναι η τελευταία επένδυση της εταιρίας Ιnsignia Yachts συμφερόντων του Ομίλου Επιχειρήσεων του επιχειρηματία κ. Σπύρου Οικονόμου. H θαλαμηγός αποτελεί μια συνολική επένδυση 20 εκατομ. Ευρώ και τόνωσε την απασχόληση στην περιοχή του Περάματος δημιουργώντα0ς πάνω από διακόσιες θέσεις εργασίας, στην διάρκεια της κατασκευής από ένα πλήθος Ελληνικών συνεργείων. Παράλληλη ήταν η προσπάθεια του Ομίλου να αναδειχθούν οι εγκαταστάσεις του Περάματος ως μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη ναυπηγική βιομηχανία για την κατασκευή και μετασκευή Mega-Υachts, εφάμιλλων των κατασκευών της Γερμανίας και της Ολλανδίας.

Η παρουσία του Μ/Υ INSIGNIA στις ελληνικές θάλασσες θα αποτελέσει τόνωση για τον ελληνικό τουρισμό. Σκοπός είναι η προσέλκυση του υψηλού επιπέδου τουριστών στην Ελλάδα. Χρησιμοποιώντας τη θαλαμηγό ως ένα πλωτό κατάλυμα πολυτέλειας, ο τουρίστας που επιθυμεί το συγκεκριμένο επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών, μπορεί να επισκεφθεί και τα πιο απόμερα ελληνικά νησιά.

Η θαλαμηγός M/Y Insignia πληρεί τους υψηλότερους κανόνες ασφαλείας κατά την πλεύση, ενώ παράλληλα συνδυάζει την απόλυτη άνεση και πολυτέλεια. Διαθέτει επτά υπερπολυτελείς καμπίνες, ευρύχωρους χώρους ψυχαγωγίας, και, μεταξύ άλλων, τζακούζι, σάουνα, μέχρι και σαλόνι ομορφιάς. Απευθύνεται στην υψηλότατη βαθμίδα του διεθνούς yachting, αφού θεωρείται ότι αποτελεί ένα από τα 100 πολυτελέστερα και μεγαλύτερα super yachts του κόσμου.

Το έμπειρο προσωπικό του έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στο παρελθόν σε μεγάλα ονόματα του διεθνούς της διεθνής σκηνής, όπως μεταξύ άλλων, ο Mel Gibson, η Barbra Streisand, ο Annieli κ.α.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024