Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingOlympic Yacht Show 2023: Παγκόσμιες πρεμιέρες στο in-water Yacht Show της Ελλάδας
Εκθέσεις

Olympic Yacht Show 2023: Παγκόσμιες πρεμιέρες στο in-water Yacht Show της Ελλάδας

Η φετινή διοργάνωση του Olympic Yacht Show αναμένεται μεγαλύτερη και πλουσιότερη με περισσότερες κατηγορίες σκαφών, ευρωπαϊκές και παγκόσμιες πρεμιέρες, καθώς και με παράλληλα happening και events που θα διοργανώσουν οι συμμετέχοντες με στόχο να ενημερώσουν αλλά και να διασκεδάσουν τους επισκέπτες.

Η έκθεση για το σκάφος αναψυχής το Olympic Yacht Show, βρίσκεται πλέον προ των πυλών. Για 4 μέρες, από τις 19 έως τις 22 Οκτωβρίου, η καρδιά του ελληνικού yachting θα χτυπά στις φιλόξενες και ανανεωμένες εγκαταστάσεις της Olympic Marine στο Λαύριο, με τους διοργανωτές της Ondeck Events να ετοιμάζουν για τους επισκέπτες ένα μοναδικό show. Η επιχειρηματική σκηνή του yachting ετοιμάζεται και πάλι, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, να ζήσει επί ελληνικού εδάφους και ύδατος τις καλύτερές του μέρες.

Εξήντα κορυφαίοι οίκοι και κατασκευαστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό έβαλαν για μία ακόμα χρονιά το Olympic Yacht Show στην πρώτη σελίδα της ατζέντας τους, δείχνοντας ότι η διοργάνωση μετά από δύο επιτυχημένες εκδόσεις, έχει γίνει πλέον θεσμός εντός και εκτός ελληνικών υδάτων. Το premium in-water yacht show της Ελλάδας, πλέον, συμπεριλαμβάνεται στο διεθνές ημερολόγιο των μεγάλων yacht events.

Στο τετραήμερο Yacht Show, οι φίλοι των σκαφών αναψυχής θα περιηγηθούν στον χερσαίο χώρο, όπου θα ενημερωθούν για τις νέες τάσεις σε εξοπλισμό, αξεσουάρ, υπηρεσίες κ.λπ.. Στο πλωτό τμήμα, θα θαυμάσουν και θα επισκεφτούν εντυπωσιακά σκάφη και θα διασκεδάσουν με τα events των διοργανωτών και των εκθετών. Οι παγκόσμιες, οι ευρωπαϊκές αλλά και οι πανελλαδικές πρεμιέρες σκαφών είναι ένα από τα δυνατά assets του 3ου Olympic Yacht Show. Η φετινή γιορτή του yachting θα βρει συνολικά 110 νέα σκάφη στο φυσικό τους περιβάλλον, μέσα στο νερό. Σε παγκόσμια πρώτη θα εμφανιστεί το μεγαλύτερο σκάφος του ελληνικού ναυπηγείου με το νέο μοντέλο Technohull 50.

Πρεμιέρα επίσης θα κάνει και το νέο σκάφος της Omikron Yachts, το O60 καθώς και το νέο OLR 40 SRC από την Olympic Ribs. Πρώτη ευρωπαϊκή εμφάνιση θα έχει το GRAND G680 από τη Leadmar, ενώ για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα δούμε το Saxdor 400, το μεγαλύτερο μοντέλο του φιλανδικού ναυπηγείου. Από ιστιοπλοικά, σε πρώτο πλάνο θα είναι το Solaris 60, τα Catamarans XCS και σε πανελλαδική πρεμιέρα τα ποιοτικά ιστιοπλοϊκά Italia Yachts.

Το Olympic Yacht Show, έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση της Πολιτείας, μεγαλώνει κάθε χρόνο όλο και περισσότερο. «Το 3ο Olympic Yacht Show, όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος, τελεί υπό την αιγίδα του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και αποτελεί σημαντικό γεγονός για το cluster του θαλάσσιου τουρισμού, δυναμικού κλάδου στην ανάπτυξη της Εθνικής οικονομίας» δηλώνει χαρακτηριστικά ο Δρ. Γεώργιος Δ. Πατέρας, Πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Για τρίτη συνεχή χρονιά, το Show που διοργανώνει η Ondeck Events στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Olympic Marine στο Λαύριο, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Αττικής, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Βιομηχανικού Επιμελητήριου Αθηνών, της Ένωσης Μαρινών Ελλάδος, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και του Δήμου Λαυρεωτικής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024