Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΔεύτερος δημοφιλέστερος προορισμός για τους Γιαπωνέζους η Κίνα

Δεύτερος δημοφιλέστερος προορισμός για τους Γιαπωνέζους η Κίνα

Ο αριθμός των Γιαπωνέζων τουριστών, που επισκέφτηκαν την περασμένη χρονιά την χώρα της Κίνας, ανήλθε στα 3 εκατομμύρια,γεγονός που ανέδειξε τη χώρα σε δεύτερο δημοφιλέστερο προορισμό για τους Γιαπωνέζους, θέση […]

Ο αριθμός των Γιαπωνέζων τουριστών, που επισκέφτηκαν την περασμένη χρονιά την χώρα της Κίνας, ανήλθε στα 3 εκατομμύρια,<...>γεγονός που ανέδειξε τη χώρα σε δεύτερο δημοφιλέστερο προορισμό για τους Γιαπωνέζους, θέση που κατείχαν μέχρι τότε οι ΗΠΑ. Ενώ, κορυφαίος προορισμός για τους Γιαπωνέζους ταξιδιώτες είναι η χώρα της Κορέας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας, που διεξήγαγε το Γραφείο Τουρισμού της Κινέζικης επαρχίας Liaoning.

Να σημειωθεί ότι από το 2000 ο μέσος αριθμός Γιαπωνέζων τουριστών στην Κίνα κυμαίνεται στα 2 εκατομμύρια, αριθμός που εκτιμάται από τον Εθνικό Οργανισμό Τουρισμού της Κίνας πως θα διατηρηθεί και στα επόμενα χρόνια.

Οι Γιαπωνέζοι δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τη μακρόχρονη ιστορία της Κίνας, καθώς και για τον πολιτισμό της, ενώ οι επισκέψεις τους περιλαμβάνουν κυρίως ξεναγήσεις σε ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία της χώρας. Όπως άλλωστε, κατέδειξε έρευνα που πραγματοποίησε ο Οργανισμός Τουρισμού της Ιαπωνίας, το 82,1% των Γιαπωνέζων τουριστών ενδιαφέρεται για επισκέψεις σε ιστορικά και πολιτιστικά μέρη, ενώ το για επισκέψεις σε φυσικά τοπία της Κίνας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024