Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΣε ποιους προορισμούς θα ταξιδέψουν το καλοκαίρι οι Κύπριοι τουρίστες
Τάσεις

Σε ποιους προορισμούς θα ταξιδέψουν το καλοκαίρι οι Κύπριοι τουρίστες

«Ο Κύπριος έχει επιστρέψει στις παραδοσιακές του τακτικές και προτιμήσεις όσο αφορά τις διακοπές του».

Μιλώντας στο Πρωτοσέλιδο o Εκπρόσωπος Τύπου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων της Κύπρου, Χάρης Παπαχαραλάμπους, ανέφερε ότι η Ελλάδα ήταν και παραμένει πρώτη προτίμηση για τους συμπολίτες του.

«Ο Κύπριος έχει επιστρέψει στις παραδοσιακές του τακτικές και προτιμήσεις όσο αφορά τις διακοπές του. Φέτος κοντεύουμε στα νούμερα του 2019 και ίσως να το ξεπεράσουμε.  Οι πιο προσφιλείς προορισμοί είναι η Ελλάδα, η Βρετανία και η Ευρώπη, με νέους προορισμούς να ανεβαίνουν όπως είναι η Γαλλία, η Ιταλία και η Πολωνία. Έχουν επιστρέψει όμως και τα πιο μακρινά ταξίδια είτε αυτά είναι υπερατλαντικά είτε αυτά είναι Ανατολικά προς την Άπω Ανατολή» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι πολλοί ταξιδιώτες προτιμούν και πάλι τα πιο οργανωμένα ταξίδια, λόγω της βεβαιότητας που προκάλεσαν οι πανδημικοί περιορισμοί.

Ερωτηθείς για της προτιμήσεις των Κύπριων ταξιδιωτών είπε ότι «Κέρκυρα, Ρόδος και Κρήτη πάντοτε υπήρχαν στις προτιμήσεις των Κυπρίων αλλά και η Πελοπόννησος, η Χαλκιδική και η υπόλοιπη Ελλάδα θεωρώ ότι έχουν ψηλά νούμερα».

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024