Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική Πολιτική«Άκυρο» στον Κικίλια από το Σύλλογο Υπαλλήλων ΕΟΤ
Τουριστική πολιτική

«Άκυρο» στον Κικίλια από το Σύλλογο Υπαλλήλων ΕΟΤ

Άκυρο ρίχνει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΕΟΤ στον Υπουργό Τουρισμού στην πρόσκληση του την Πέμπτη για τα πεπραγμένα στον τουρισμό, δέκα ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές.

Σε ανακοίνωση προέβει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΕΟΤ μετά την πρόσκληση του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ  κ. Δημήτρη Φραγκάκη προς το προσωπικό του οργανισμού να παρευρεθεί την μεθαύριο Πέμπτη 11 Μαϊου στην παρουσίαση των πεπραγμένων του τουρισμού κατά την παρελθούσα 4ετία  παρουσία  του  υπουργού τουρισμού κ.  Βασίλη Κικίλια, ρίχνοτας του ουσιαστικά άκυρο. Η ανακοίνωση του Συλλόγου  Υπαλλήλων  ΕΟΤ, όπως αυτή διαμορφώθηκε κατά την έκτακτη  συνεδρίαση του που  πραγματοποιήθηκε  σήμερα έχει ως εξής:

Ο κ. Κικίλιας είναι ο μόνος υπουργός στην ιστορία του Οργανισμού, που δεν ήρθε ούτε καν εθιμοτυπικά να χαιρετήσει το προσωπικό  του , όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του.

Η απαξίωση  για  το  προσωπικό και τα προβλήματά του, που είναι και προβλήματα του Οργανισμού, επιβεβαιώθηκε, αφού δύο φορές κατά τη διάρκεια της θητείας του ο Σύλλογός μας ζήτησε να τον δει -κάτι που πάντα συμβαίνει με τον εκάστοτε επιβλέποντα υπουργό- αλλά ο ίδιος δεν θέλησε.

Ο Σύλλογος εργαζομένων θεωρεί ότι παρόλη την επιτυχία στον τομέα του τουρισμού που ήταν  αποτέλεσμα κυρίως της μεγάλης προσπάθειας του προσωπικού του Ε.Ο.Τ με την παραπάνω στάση του δεν το αναγνώρισε.

Έρχεται λοιπόν στον Οργανισμό 10  ημέρες πριν τις εθνικές  εκλογές για τον απολογισμό  της τετραετίας για τον τουρισμό, αλλά ο Σύλλογος μας επιλέγει να μην παρευρεθεί θεωρώντας άκαιρη την παρουσία του την  συγκεκριμένη χρονική στιγμή. 

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024