Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςChina-Cyprus Tourism Promotion Webinar: Ύψιστη προτεραιότητα οι απευθείας πτήσεις
Τουριστική Πολιτική

China-Cyprus Tourism Promotion Webinar: Ύψιστη προτεραιότητα οι απευθείας πτήσεις

  • Cyprus-China WEBINAR 1

Πραγματοποιήθηκε διαδικτυακό σεμινάριο για την προώθηση του τουρισμού Κίνας-Κύπρου για την ενίσχυση της τουριστικής συνεργασίας, τονίζοντας την προτεραιότητα για απευθείας πτήσεις μεταξύ των χωρών.

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το «China-Cyprus Tourism Promotion Webinar», στο οποίο έλαβαν μέρος πέραν των 20 συμμετεχόντων από αντιπροσωπείες των δύο χωρών, με επικεφαλής τον υφυπουργό Τουρισμού της Κύπρου κ. Κωνσταντίνου Κουμή και τον αναπλ. γενικό διευθυντή του Γραφείου Διεθνών Ανταλλαγών & Συνεργασίας του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού της Κίνας Zhang Weiguo.

Στο webinar συμμετείχαν επίσης οι πρέσβεις των δύο χωρών κα Μάρθα Μαυρομμάτη και Liu Yantao, στελέχη των υπουργείων, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών των πόλεων Λεμεσού και Nanjing, καθώς επίσης, εκπρόσωποι κινεζικών και κυπριακών συνδέσμων και επιχειρήσεων.

Κατά τη διάρκεια του webinar αντηλλάγησαν απόψεις μεταξύ των συμμετεχόντων και προβλήθηκαν φιλμάκια τουριστικού περιεχομένου.

Το webinar αποτελεί συνέχεια των προηγούμενων τριών συναντήσεων που είχε το υφυπουργείο Τουρισμού από την 1η Μαρτίου και μετά, με πιο σημαντική την επίσκεψη του υφυπουργού Τουρισμού της Κίνας Li Qun στην Κύπρο στις 29 Μαΐου 2023.

Στόχος η επίτευξη στενότερης συνεργασίας μεταξύ Κύπρου – Κίνας στον τουριστικό τομέα, με ύψιστη προτεραιότητα την τοποθέτηση απευθείας πτήσεων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024