Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ Ύδρα στη νέα σειρά videos για τα νησιά του Αργοσαρωνικού
Προβολή

Η Ύδρα στη νέα σειρά videos για τα νησιά του Αργοσαρωνικού

Η νέα σειρά videos που δημιούργησε η Marketing Greece, σε συνεργασία με τον στρατηγικό της εταίρο AEGEAN, αποκαλύπτει τους, μια ανάσα από την Αθήνα, νησιωτικούς προορισμούς.

Πόσο μεγαλείο μπορεί να κρύβει ένα μικρό νησί; Στην περίπτωση της Ύδρας η απάντηση δίνεται εύκολα, αρκεί να περιηγηθεί κανείς στην πλούσια ιστορία της, την ανεπιτήδευτη κομψότητά της και την καλλιτεχνική αύρα της.

Το τρίτο video από τη σειρά των μικρών ταινιών για τα νησιά του Αργοσαρωνικού ξεναγεί στην γραφική Ύδρα και την κοσμοπολίτικη πόλη της. Εκεί το χαρακτηριστικό άγαλμα του Μιαούλη δεσπόζει στο λιμάνι, ενώ ο Καθεδρικός Ναός της Ύδρας με το χαρακτηριστικό μαρμάρινο καμπαναριό και τα γραφικά σοκάκια που προσφέρονται για shopping υποδέχονται φιλόξενα τους ταξιδιώτες.

Η ιστορία ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια τους με το Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας και την ιστορική οικία Λαζάρου Κουντουριώτη να τους ταξιδεύουν πίσω στον χρόνο. Ενώ το Ατελιέ – Οικία Παναγιώτη Τέτση και ο Εκθεσιακός Χώρος του Deste Foundation μοιράζονται λίγη από την καλλιτεχνική έμπνευση που προσφέρει απλόχερα το νησί. Το ταξίδι ολοκληρώνεται με ένα boat trip γύρω από το νησί που αποκαλύπτει τις μαγευτικές παραλίες και τους καλά κρυμμένους κολπίσκους του.

Η νέα σειρά videos που δημιούργησε η Marketing Greece, σε συνεργασία με τον στρατηγικό της εταίρο AEGEAN, αποκαλύπτει τους, μια ανάσα από την Αθήνα, νησιωτικούς προορισμούς. Με όχημα το μήνυμα “An island escape one hop from Athens” οι Σπέτσες, η Ύδρα, η Αίγινα και ο Πόρος ξεδιπλώνουν τη μοναδικότητά τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024