Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & Προβολή“Crete Sense the Authentic” – Η νέα καμπάνια της Κρήτης για το 2024
Προορισμός

“Crete Sense the Authentic” – Η νέα καμπάνια της Κρήτης για το 2024

crete

“Από τη μια άκρη του νησιού ως την άλλη, από το χάραμα ως το ηλιοβασίλεμα, αφεθείτε στη σαγήνη του νησιού μας και ανακαλύψτε τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ Αυθεντική Κρήτη!”, είναι το μήνυμα της νέας καμπάνιας.

Με το κεντρικό σύνθημα “Crete Sense the Authentic”, η Περιφέρεια Κρήτης δημιουργεί μία εκστρατεία που προσκαλεί τον πιθανό επισκέπτη να εξερευνήσει τα πάντα που συμβάλλουν στη μοναδική τουριστική εμπειρία της Κρήτης, υπό την επιμέλεια του βραβευμένου σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη.

“Η Κρήτη ανοίγει την καρδιά της και είναι έτοιμη για ακόμα μια χρονιά να υποδεχθεί και να φιλοξενήσει με τρόπο μοναδικό και αυθεντικό τα εκατομμύρια των επισκεπτών από το εξωτερικό. Ένα νησί, μια ολόκληρη ήπειρος, όπως με συναίσθημα και όμορφες εικόνες στις βαλίτσες της επιστροφής, δηλώνουν χαρακτηριστικά, οι τουρίστες που επισκέπτονται το νησί μας. Η Περιφέρεια Κρήτης, με διακηρυγμένους και ρεαλιστικούς στόχους, συνεχίζει την υλοποίηση της πετυχημένης και πολλές φορές διακεκριμένης καμπάνιας τουριστικής προβολής”, λέει ο περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης.

“Το μήνυμά μας φτάνει παντού. Στις πέντε ηπείρους, σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Φιλοξενία, άνθρωποι, ομορφιά, φύση ελευθερία, χαρά, χαμόγελα, γεύσεις, αρώματα. Σαν να κάνεις το γύρο του κόσμου σε ένα μέρος, αυτός είναι ο τόπος που αυτές τις ημέρες με μεγάλες προσδοκίες εισέρχεται στη νέα τουριστική περίοδο. Σε όλους τους ανθρώπους του τουρισμού, τους χιλιάδες εργαζόμενους, οι οποίοι αποτελούν τον κρίσιμο παράγοντα για την καθιέρωση της Κρήτης στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη, στους συνεπείς και υπεύθυνους επιχειρηματίες του κλάδου ευχόμαστε μια καλή και επιτυχημένη τουριστική περίοδο”, τονίζει ο κ. Αρναουτάκης, υπογραμμίζοντας πως “και το 2024 οι επισκέπτες του νησιού μας θα αισθανθούν την αυθεντικότητα”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024