Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΠεριφέρεια Ηπείρου: Αύξηση τουριστικών ανταλλαγών και προώθηση των ηπειρωτικών προϊόντων στην Πολωνία
Περιφέρεια

Περιφέρεια Ηπείρου: Αύξηση τουριστικών ανταλλαγών και προώθηση των ηπειρωτικών προϊόντων στην Πολωνία

perifereia Hpeirou

Περιφερειάρχης και πρέσβης  συμφώνησαν να διατηρούν ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας, προκειμένου να διευρύνουν το πεδίο συνεργασίας.

Τον  πρέσβη της Πολωνίας στην Ελλάδα Artur Lompart, ο οποίος  συνοδευόταν από τον Α’ Γραμματέα της πρεσβείας Hubert Swietek, υποδέχθηκε στην Περιφέρεια Ηπείρου ο περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι προοπτικές αύξησης των τουριστικών ανταλλαγών, ως και της προώθησης των ηπειρωτικών προϊόντων, με βάση και τα συμπεράσματα που έχουν προκύψει από τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου σε εκθέσεις που διοργανώνονται στην Πολωνία.

Εξετάστηκε επίσης  η δυνατότητα σύναψης μνημονίου συνεργασίας της Περιφέρειας Ηπείρου με κάποια αντίστοιχη πολωνική περιφέρεια, προκειμένου να υπάρχει ένα σταθερό πλαίσιο εμπορικών και τουριστικών ανταλλαγών.

Ο  κ. Lompart δήλωσε απόλυτα γνώστης της Ηπείρου, καθώς την έχει επισκεφθεί  και στο παρελθόν, ενώ μετέφερε στον περιφερειάρχη και τις πολύ καλές εντυπώσεις που έχει αποκομίσει για την ποιότητα ηπειρωτικών τοπικών προϊόντων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024