Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΘεματικά ΠάρκαΝέο, ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα ξενάγησης στα παρασκήνια του Θαλασσόκοσμου
1000+1 μυστικά ενός ενυδρείου

Νέο, ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα ξενάγησης στα παρασκήνια του Θαλασσόκοσμου

Μέχρι σήμερα η μαγεία του βυθού και η μοναδικότητα της θαλάσσιας ζωής, αποκαλυπτόταν στα μάτια του επισκέπτη, μέσα από 60 δεξαμενές που με πάνω από 2.500 θαλασσίους οργανισμούς που τον […]

Μέχρι σήμερα η μαγεία του βυθού και η μοναδικότητα της θαλάσσιας ζωής, αποκαλυπτόταν στα μάτια του επισκέπτη, μέσα από 60 δεξαμενές που με πάνω από 2.500 θαλασσίους<...> οργανισμούς που τον μυούσαν στο Θαλασσόκοσμο. Τώρα ο Θαλασσόκοσμος δίνει την ευκαιρία στους φίλους του, να ανακαλύψουν την αθέατη πλευρά του. Ένα ειδικά σχεδιασμένο δίωρο πρόγραμμα ξενάγησης στα “παρασκήνια” του Θαλασσόκοσμου αποκαλύπτει όλα του τα μυστικά.

Κατά την ξενάγηση αυτή ο επισκέπτης θα γνωρίσει την τεχνολογία που στηρίζει την καθημερινή λειτουργία του Ενυδρείου Κρήτης – CRETAquarium. Θα μάθει για τους ελέγχους που πρέπει να γίνονται καθημερινά στις δεξαμενές, θα δει από κοντά τις «καραντίνες». Τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους όπου προσαρμόζονται τα νέα ζώα του ενυδρείου πριν τοποθετηθούν στις δεξαμενές, όπου περιθάλπονται όσα ζώα αρρωσταίνουν και όπου τέλος επιτυγχάνεται η αναπαραγωγή και ανάπτυξη ορισμένων οργανισμών. Θα μάθει για τη φροντίδα των ζώων και την ετοιμασία της τροφής τους ενώ το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό του CRETAquarium είναι έτοιμο να απαντήσει στις διάφορες ερωτήσεις του επισκέπτη.

Το πρόγραμμα , θα ξεκινήσει τη Κυριακή 10/04 και θα προσφέρεται για τον μήνα Απρίλιο στην ελληνική γλώσσα. Από το Μάιο που ξεκινά και το καλοκαιρινό ωράριο του ενυδρείου (9:30 – 21:00) το πρόγραμμα θα προσφέρεται σε περισσότερες γλώσσες και περισσότερες ημέρες.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023