Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤουριστική ΥποδομήΣυγκρότημα οικογενειακής αναψυχής στη Γλυφάδα

Συγκρότημα οικογενειακής αναψυχής στη Γλυφάδα

Τη δημιουργία συγκροτήματος οικογενειακής αναψυχής στα Αστέρια Γλυφάδας, μέσω θυγατρικών της, ανακοίνωσε η Alfa Alfa Holdings, το οποίο θα υλοποιηθεί αφού εκδοθούν οι σχετικές άδειες από τις πολεοδομικές αρχές, κάτι […]

Τη δημιουργία συγκροτήματος οικογενειακής αναψυχής στα Αστέρια Γλυφάδας, μέσω θυγατρικών της, ανακοίνωσε η Alfa Alfa Holdings<...>, το οποίο θα υλοποιηθεί αφού εκδοθούν οι σχετικές άδειες από τις πολεοδομικές αρχές, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί το ερχόμενο φθινόπωρο.

Εν τω μεταξύ το επιχειρηματικό σχέδιο που είχε συνταχθεί αρκετό διάστημα πριν, ενδέχεται να αναθεωρηθεί δεδομένου ότι έχει υπάρξει καθυστέρηση για την έκδοση των σχετικών αδειών. Πάντως, η εταιρία βρίσκεται σε επαφή με χρηματοπιστωτικά ιδρύματα (τράπεζες-εταιρίες leasing), με πολλά από τα οποία συνεργάζεται ήδη, τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό για τη χρηματοδότηση του εν λόγω project.

Υπενθυμίζεται, ότι η εταιρία του Ομίλου, Αννεξ, απέκτησε πρόσφατα περίπου 110 στρ. στην ευρύτερη περιοχή των Σπάτων και συζητά την αγορά άλλων 40 στρεμμάτων. Για τις δυνατότητες αξιοποίησης των ακινήτων αυτών γίνονται συζητήσεις με oμίλους που είναι ιδιοκτήτες -γείτονες στην ίδια περιοχή, όπως και η Lamda Development, χωρίς, όμως, να έχουν καταλήξει σε κάποια συγκεκριμένη συμφωνία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024