Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΈναρξη πτήσεων της Zagrosjet από το Ιράκ προς την Κύπρο
Αεροπορικές εταιρείες

Έναρξη πτήσεων της Zagrosjet από το Ιράκ προς την Κύπρο

Η αεροπορική εταιρεία Zagrosjet θα συνδέει τη Λάρνακα με την πόλη Ερμπίλ του Ιράκ, με πτήσεις που θα εκτελούνται μία φορά την εβδομάδα, με αεροσκάφη τύπου Airbus 320 και 321.

Ξεκίνησε τις πτήσεις προς στο αεροδρόμιο Λάρνακας από το Ιράκ η αεροπορική Zagrosjet. Η εταιρεία θα συνδέει τη Λάρνακα με την πόλη Ερμπίλ του Ιράκ, με πτήσεις που θα εκτελούνται μία φορά την εβδομάδα, με αεροσκάφη τύπου Airbus 320 και 321.

Η Hermes Airports αναφέρει σε ανακοίνωσή της: “Ο ανώτατος εκτελεστικός διευθυντής της Hermes, Wes Porter, καλωσόρισε την Zagrosjet στην Κύπρο, επισημαίνοντας ότι η αερογραμμή, επανασυνδέει την Κύπρο με το Ιράκ, γεγονός το οποίο δημιουργεί καινούργιες προοπτικές συνεργασίας σ’ όλους τους τομείς, όπως είναι η επιχειρηματικότητα, ο τουρισμός, όπως επίσης η διαπολιτισμική ανταλλαγή ιδεών και κουλτούρας”.

Ο κ. Porter τόνισε ότι “το επιβατικό κοινό στο Ερμπίλ θα αναγνωρίσει γρήγορα ότι η Κύπρος, εκτός από έναν εκπληκτικό τουριστικό προορισμό, αποτελεί επίσης, μια πύλη μέσω της οποίας οι Ιρακινοί μπορούν να ταξιδέψουν στον υπόλοιπο κόσμο, όπως είναι η Ευρώπη και η Βόρειος Αφρική. Παράλληλα οι ταξιδιώτες της Κύπρου έχουν από σήμερα μια μοναδική ευκαιρία να ταξιδέψουν στο Ερμπίλ και να γνωρίσουν από κοντά το διαμάντι του Βορείου Ιράκ και της Μέσης Ανατολής”.

Μιλώντας εκ μέρους της Zagrosjet ο κ. Kregar Gardi, εμπορικός διευθυντής της αεροπορικής εταιρείας, εξέφρασε τη χαρά του για τη σύνδεση Λάρνακας – Ερμπίλ και τόνισε ότι “η Κύπρος αποτελεί για τους Ιρακινούς, ένα εξελισσόμενο τουριστικό προορισμό, ενώ εξήρε και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει στις αεροπορικές εταιρείες το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

12/06/2024
11/06/2024
10/06/2024
07/06/2024
06/06/2024
05/06/2024