Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Ελλάδα παραμένει μια πλήρως λειτουργική δυτική οικονομία, λέει ο ETOA
Τουριστικά γραφεία

Η Ελλάδα παραμένει μια πλήρως λειτουργική δυτική οικονομία, λέει ο ETOA

Ο ETOA (European Tour Operators Association) δεν είχε απολύτως καμία αναφορά για οποιοδήποτε πρόβλημα που επηρέασε διακοπές τουριστών από την παρούσα κατάσταση. 'Όλα τα πακέτα διακοπών έχουν παραδοθεί όπως ακριβώς πουλήθηκαν', αναφέρει ο Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων.

Οι αναφορές ότι οι κρατήσεις για την Ελλάδα Reports βρίκονται σε πτώση μετά την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος ήταν αναμενόμενες, δεδομένων των εξελίξεων, αναφέρει σε ανακοίνωσή του για τις εξελίξεις στην Ελλάδα ο ETOA (European Tour Operators Association). Οι τουρίστες αγοράζουν σε μια εύρυθμη οικονομία και καμία οικονομία δε δείχνει υγιής με ουρές πολιτών στα ATM για ανάληψη μετρητών. Αλλά η Ελλάδα συνεχίζει να είναι μία πλήρως λειτουργική δυτική οικονομία.

Τα μέλη της ETOA διαχειρίζονται αυτήν τη στιγμή εκατοντάδες χιλιάδες επισκεπτών στην Ελλάδα.

Ο γενικός διευθυντής του ETOA, Tom Jenkins αναφέρει: “Δεν είχαμε απολύτως καμία αναφορά για οποιοδήποτε πρόβλημα που επηρέασε διακοπές τουριστών από την παρούσα κατάσταση. Έχω ενημερωθεί ότι σε ξηρά και θάλασσα, όλα τα πακέτα διακοπών έχουν παραδοθεί όπως ακριβώς πουλήθηκαν. Υπάρχει χωρίς αμφιβολία πρόβλημα για όσους βασίζονται σε ελληνικές τράπεζες για μετρητά.

Τα μουσεία καλοσωρίζουν τους επισκέπτες, οι αρχαιολογικοί χώωροι είναι ανοιχτοί, τα ξενοδοχεία είναι πλήρη προμηθειών και τα εστιατόρια είναι εφοδιασμένα και δέχονται πιστωτικές κάρτες ως συνήθως. Οι ακτοπλοϊκές γραμμές λειτουργούν, οι δρόμοι είναι ανοιχτοί και τα αεροδρόμια λειτουργούν κανονικά. Η θάλασσα, ο ήλιος και οι παραλίες παραμένουν για πάντα εκεί”.

Θα πρέπει ο κόσμος να έρθει ακόμη και τώρα στην Ελλάδα, αν έχει κλείσει εκεί τις διακοπές του; Φυσικά.

Θα πρέπει ακόμη να κάνει κρατήσεις; Ναι. Αυτό που συμαβίενι είναι ότι η Ελλάδα παραμένει το λίκνο του πολιτισμού, η πατρίδα μίας από τις πιο δημοφιλείς κουζίνες στον κόσμο και διαθέτει μια ακτογραμμή με πάνω από 6.000 νησιά. Υπάρχουν εκεί για να ευχαριστηθεί ο κόσμος. Και από τα στοιχεία που διαθέτουμε φαίνεται ότι οι μελλολντικές κρατήσεις εμφανίζουν ανοδική τάση”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024